Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I widać Jest maleństwo i bijące serduszko. Popłakałam się na tym USG.Przy tak wysokiej becei ,musi być widoczny ,nawet serduszko musi bić ,trzymam kciuki za wizytę , i daj koniecznie znać
Mega się ciesze ja też się popłakałam jak zobaczyłam serduszko ,a 2 raz jak zobaczyłam już dziecko ,na prenatalnych , i jeszcze tekst pani wykonującej badanie ,ooo z buźki to do Tatusia podobna coś cudownegoI widać Jest maleństwo i bijące serduszko. Popłakałam się na tym USG.
Gratuluję szczęśliwej przyszłej mamusi ❤❤ może i u mnie w końcu się pojawiI widać Jest maleństwo i bijące serduszko. Popłakałam się na tym USG.
Staraj się być spokojna i myśleć dużo o maleństwie. Moje ma rozmiar na 6t4d
Jestem spokojna dużo myślę ale też za dużo czytam w necie i dobija mnie to czekanie na kolejną wizytę bo u mnie oprócz zarodka nie widać też pęcherzyka żóltkowego który powinien być widoczny już od 5tyg. Więc na poniedziałek nastawiam się na to że dostanę to skierowanie do szpitala ! Choć tam będą badać mnie raz jeszcze i pobierać na pewno krew do badania i zaproszą pewnie w środę na następną wizytę chyba że lekarz w szpitalu jakimś cudem coś zobaczy !