reklama
Asteria
Wdrożona(y)
piękna rybka, dbaj o nią, karm dobrze noooo i przytulaj codziennie ;-)
tak przytulac napewno bede kleic sie do akwarium moze nawet d lozka ja wezne zeby grzala nogi
Anastazzja
Fanka BB :)
Asteria;D fajna rybka kolacja będzie dla całej rodziny
a ja mam 2 koty, który są teraz u moich rodziców, bo moja mama panikuje...a ja za nimi STRAAAASZNIE tęsknię, bo jestem całkowicie uzwierzęcona;D (z tego powodu jestem wegetarianką) normalnie nie umiem bez nich funkcjonować a moje dwa pulpety kocham ponad życie
a ja mam 2 koty, który są teraz u moich rodziców, bo moja mama panikuje...a ja za nimi STRAAAASZNIE tęsknię, bo jestem całkowicie uzwierzęcona;D (z tego powodu jestem wegetarianką) normalnie nie umiem bez nich funkcjonować a moje dwa pulpety kocham ponad życie
Emmm
Asteria;D fajna rybka kolacja będzie dla całej rodziny
W ciąży też nie jesz mięsa? Bo ja nie jadłam przed ciążą, ale w ciązy się nie odważyłam. a jak twoje wyniki?
Anastazzja
Emmm.. zabójczo dobre czerwonych krwinek zawsze miałam mega dużo w 12 tygodniu ciąży miałam 5,27 (gdzie górna granica jest do 5,5) a teraz mam prawie 5
A ja hmm w domu mam dwa psy, z ktorych sie sypie sierść ,królika, ktory mieszka w klatce, a tak to biega radosnie po domu lub ogrodzie :-). W stajni konia... który obecnie przebywa na wakacjach do mojego rozwiązania:-(
W altance na dworze stoi akwarium, z rybkami (trzeba by bylo je spuścić ale nie ma pana - wiekszosc chyba plywa do góry brzuchem)
Akwarium za niepamiętnych czasów:
teraz zostało wywalone na pole pod altane, rybek juz w wiekszosci nie ma bo nikt nie miał dla nich czasu... i sie im umarło..
Tu juz ledwo żyjace akwarium w sierpniu...
Obecnego lepiej nie wkleje... bo uciekniecie
W altance na dworze stoi akwarium, z rybkami (trzeba by bylo je spuścić ale nie ma pana - wiekszosc chyba plywa do góry brzuchem)
Akwarium za niepamiętnych czasów:
teraz zostało wywalone na pole pod altane, rybek juz w wiekszosci nie ma bo nikt nie miał dla nich czasu... i sie im umarło..
Tu juz ledwo żyjace akwarium w sierpniu...
Obecnego lepiej nie wkleje... bo uciekniecie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: