reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

reklama
Dziewczynki... a jak tam teraz z przytulankiem? :-) Bo u mnie ostatnio był "zastój" przez jakieś 3-4 tygodnie, normalnie zero ochoty. Ale w tym tygodniu to już nawet 2 razy miałam ochotę więc nadrabiam zaległości póki mogę :-D Póki brzuchol jeszcze aż tak bardzo nie przeszkadza, chociaż już się z mężem ostanio śmialiśmy że teraz nam się brzuchy o siebie obijają a co to bedzie później :-D :-D :-D

Ja tam jak zwykle caaaaały czas na wysokich obrotach pod tym względem :-) tylko TŻ zapracowany, to nie zawsze ma siłę :-D Ale długi weekend idzie to nie dam mu za bardzo się lenić ;-)

Ja tam jak zwykle caaaaały czas na wysokich obrotach pod tym względem :-) tylko TŻ zapracowany, to nie zawsze ma siłę :-D Ale długi weekend idzie to nie dam mu za bardzo się lenić ;-)
A u mnie jest zastoj na maxa :-( Ja to bym moze i nawet cos pobaraszkowała, ale mój M ma blokade, bo sie boi że nam zrobi krzywde... Mimo, że mu tłumaczę, że nie ma pzreciwwskazań i ze lepiej teraz niż po urodzeniu dzidzi - bo wtedy to już napewno nie będzie nam się pzrez jakiś czas chciało... Nie wiem co z tym zrobić? Boje się, że odwykniemy całkiem!

A u mnie jest zastoj na maxa :-( Ja to bym moze i nawet cos pobaraszkowała, ale mój M ma blokade, bo sie boi że nam zrobi krzywde... Mimo, że mu tłumaczę, że nie ma pzreciwwskazań i ze lepiej teraz niż po urodzeniu dzidzi - bo wtedy to już napewno nie będzie nam się pzrez jakiś czas chciało... Nie wiem co z tym zrobić? Boje się, że odwykniemy całkiem!

Uuuuu nie dobrze :-( Może zabierz go na najbliższą wizytę do gina i niech sam mu powie. Może lekarza posłucha :-) Albo pogadaj z nim, że tęsknisz, że brakuje ci jego bliskości i się złamie. Przecież są pozycje z płytszą penetracją i od tyłu (np. na łyżeczki) jeśli boi się że przygniecie brzuszek czy cuś. Walcz kobieto :-D

mam ten sam problem co ty- nic nie pomaga.ale obiecal mi ze w dlugi weeknd sie postara takze trzymam go za slowo:pPPPP

A u mnie............. ochoty są u obojga, ale zakaz!!!!!!!!:(((((
Muszę coś wykombinować, bo tak nie moze być jeszcze tyle miesięcy:))))) Ratunku Mamuśki!!!!!!!
M to już teraz nawet nie zacznie, bo się boi:(((((

reklama
Do góry