buziaczkens
Aktywna w BB
GRATULACJEBuziaczkens, już wiem że mam chłopca
Nawet zaszalałam i kupiłam dwa bodziaki w Plazie, moje pierwsze w życiu
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJEBuziaczkens, już wiem że mam chłopca
Nawet zaszalałam i kupiłam dwa bodziaki w Plazie, moje pierwsze w życiu
W sumie to żadnych, już chyba większe miewałam przed okresemZfieszak a masz jakieś zachcianki ciążowe może ?
W sumie to żadnych, już chyba większe miewałam przed okresemwiadomo, m czasami ochotę na słodkie, na owoce ale to nie je jest śledź z dżemem
HejJedyne co kupiłam typowo dla ciężarnych to dżinsy w H&M w Copernicusie chyba, nie są tanie ale jedne muszą byćpoza tym jakieś legginsy na alledrogo kupiłam po 18 zł i jak do latania po domu nie są złe. A bluzki i tuniki kupowałam ostatnio tyle tylko żeby były dłuższe i szersze, A nie typowo dla ciężarnych bo to ciężkie pieniądze są :/ sporo osób wystawia używki na olx, ale ja nie mam z tym doświadczenia
HejBuziaczkens, jak tam w nowym roku, wszystko ok?
Zaczęłam 24 tc, więc powoli biorę się za wyprawkę, kupiłam wczoraj kilka rzeczy w Pepco.Nigdy do tej pory nie mialam nic stamtąd, dobre ceny
U nas w Tesko w Toruniu chyba szału nie ma jesli chodzi o ciuchy w ogóle... to takie spożywczaki głównie i powiem szczerze ze ani tam na Koszawniku ani na Reja nie mieli jak do tej pory ubrań.. U moich rodziców w innym mieście jest takie porządne tesko że połowa to spożywka a połowa to ubrania dla dorosłych i dzieci i sprzęty kuchenne itp..... mąż tam nawet marynarkę kupił..Oj, to się nadenerwowalaś :/ współczuję, ale i cieszę się że wszystko w porządkulepszy chyba taki nadgorliwy lekarz niż taki, co przeoczy coś groźnego.
U nas dobrze, biorę teraz dodatkowo magnez na spinanie brzucha, ale tak to w porządku. Mały przekroczył już 500g
czytałam jeszcze, że w Tesco są dobre jakościowo ciuszki, ale nie sprawdzałam.