A jak ci się to udało żeby mm nie podawać? Mój wyciągnie obie piersi I dalej głodny to co tu zrobić trzymać to głośnego aż się trochę w piersi uzbiera? Zabeczy się@Ka@sos u nas też jest Janek gratulacje wow jaki duży, mój miał 3330 g i teraz waży 4600 a ma 7 tyg skończonych my się karmimy cysiem tylko, wcześniej trochę dawałam mm i pierś, ale odeszłąm od tego bo nie chce mi się robić, ale widzę że bardziej się męczył jedzeniem z butli więc zależy jaki butelka ma smoczek, mój ma jakiś aktywne ssanie i strasznie długo się męczył aż zasypiał więc z ciekawości sprawdziłam i trzeba się nieźle napracować za to z moich cyców leci mleko jak szalone przez co b szybko połyka i ulewa często ale też ma skazę białkową więc przechodzę na dietę bez nabiału
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No nic nie poradzisz na to jak 2piersi puste zanim się napełnia to minie trochę czasu i musisz coś dac dziecku do picia jak nie mm to co innego...łatwo się mówi żeby nie dac mm jak się nie ma wyjściaA jak ci się to udało żeby mm nie podawać? Mój wyciągnie obie piersi I dalej głodny to co tu zrobić trzymać to głośnego aż się trochę w piersi uzbiera? Zabeczy się
kup najtanszy laktator reczny.. odciagaj odciagaj i odciagaj, ja odciagalam na pcozatku laktatorem az po jakims czasie mialam nawal wiec maly zadowolony, pozniej troche gorzej bo lecialo za duzo, a teraz sie tak unormowalo ze juz wyjada na przemian raz z jednej nastepne karmienie z drugiejA jak ci się to udało żeby mm nie podawać? Mój wyciągnie obie piersi I dalej głodny to co tu zrobić trzymać to głośnego aż się trochę w piersi uzbiera? Zabeczy się
@Ka@sos skad wiesz ze glodny? moze niech wisi czesciej na cycu po prostu, wtedy laktacja tez powinna sie zwiekszyc, nawet niech ciumka, dajesz mu smoczka? moze potrzebuje smoczka a wcale nie jest glodny? ja bez smoczka bym nie dala rady... piersi sie dostosowywuja do malucha wiec glodny nie powinien byc
karmelovelatte
Dołączam się i chętnie Was poczytam
Jestem z Lublina, ale mam nadzieję rodzic w Świdniku.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
czemu tam? nie chcesz w Lublinie?Dołączam się i chętnie Was poczytam
karmelovelatte
Poprzednim razem to mnie nie chcieli w Lublinie [emoji23]. Trafiłam tam i znów bym chciała.
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Porodowke miło wspominam [emoji1] za to oddział noworodkowy zrobił na mnie słabe wrażenie, po 8 dobach miałam dość ale to pewnie każdego szpitala ma się dość po takim czasie [emoji4]Dołączam się i chętnie Was poczytam
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
marta18691
Wiem coś o tym 6dni byłam w szpitalu i miałam dość złe się czułam tamPorodowke miło wspominam [emoji1] za to oddział noworodkowy zrobił na mnie słabe wrażenie, po 8 dobach miałam dość ale to pewnie każdego szpitala ma się dość po takim czasie [emoji4]
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
reklama
karmelovelatte
U nas były pewne przeżycia i też noworodkowy średnio wspominam. Jednak wiem, że w niektórych miejscach byłoby gorzej.