Hej witamyHej moge dolaczyc? Jestem mamą juz od 2 miesiecy ale chetnie poznam mamusie z okolic Lublina
Mój okruszek urodził sie 17 kwietnia z wagą 3950g i 54 cm długi to moja pierwsza dzidzia, rodziłam SN. Leżałam w szpitalu w Świdniku, porodówka okej, ale oddział noworodkowy beznadzieja... personel nieprzyjemny
reklama
@marta18691 gratulacje!!! rośnie dzidzia??
@Anjouek witamy witamy
@Ka@sos co u ciebie? dawno mnie nie było zaraz idę na egzamin, ale chyba nic nie umiem a to juz pierwsza poprawka! nakupiłam już ciuszków uniwersalnych a za tydzień zobaczę kruszynę
@Anjouek witamy witamy
@Ka@sos co u ciebie? dawno mnie nie było zaraz idę na egzamin, ale chyba nic nie umiem a to juz pierwsza poprawka! nakupiłam już ciuszków uniwersalnych a za tydzień zobaczę kruszynę
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Powodzenia na egzaminie! Coś studiujesz? Ja obecnie jestem na urlopie dziekanskim ze względu na dzidzie i za rok muszę wrócić na letni semestr...trochę mi brakuje uczelni bo ja uwielbiałam się uczyć choć zastanawiam się jak to wszystko pogodzić bo studiowalam dziennie... albo będę musiała posłać małego do zlobka/znaleźć kogoś do opieki albo zmienić tryb studiów na zaoczne...wiadomo, że to już nie to samo ale chyba jednak najlepsze rozwiązanie..bo ciężko byłoby mi takiego maluszka zostawić...wtedy będzie miał około 8 m-cy.@marta18691 gratulacje!!! rośnie dzidzia??
@Anjouek witamy witamy
dzięki, niestety nie poszło studiuję informatykę na politechnice, przeniosłam się na zaoczne, bronić będę inżyniera w styczniu a rodzę w listopadzie, ale nie zamierzam rezygnować, przynajmniej tak soobie teraz tłumaczę.Powodzenia na egzaminie! Coś studiujesz? Ja obecnie jestem na urlopie dziekanskim ze względu na dzidzie i za rok muszę wrócić na letni semestr...trochę mi brakuje uczelni bo ja uwielbiałam się uczyć choć zastanawiam się jak to wszystko pogodzić bo studiowalam dziennie... albo będę musiała posłać małego do zlobka/znaleźć kogoś do opieki albo zmienić tryb studiów na zaoczne...wiadomo, że to już nie to samo ale chyba jednak najlepsze rozwiązanie..bo ciężko byłoby mi takiego maluszka zostawić...wtedy będzie miał około 8 m-cy.
a ty co studiujesz?? i na którym już roku jesteś? hehe, ja to nie lubie się zbytnio uczyć także zazdroszczę że ty lubisz ja będę rok siedziała do listopada przyszłego roku, to możesz mi podrzucać na tygodniu
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
dzięki, niestety nie poszło studiuję informatykę na politechnice, przeniosłam się na zaoczne, bronić będę inżyniera w styczniu a rodzę w listopadzie, ale nie zamierzam rezygnować, przynajmniej tak soobie teraz tłumaczę.
a ty co studiujesz?? i na którym już roku jesteś? hehe, ja to nie lubie się zbytnio uczyć także zazdroszczę że ty lubisz ja będę rok siedziała do listopada przyszłego roku, to możesz mi podrzucać na tygodniu
Następnym razem sie uda! Ja zarządzanie studiuję także bez szału...w sumie poszłam na ten kierunek trochę za czyjąś namową...jest całkiem ok, choć to nie kierunek moich marzeń w tamtym roku zaczęłam też dietetyke-bardziej pasuje do moich zainteresowań...ale akurat z tego zrezygnowałam bo nie chcieli udzielić urlopu dziekanskiego na 1 roku a tam dużo zajęć na początku z oddczynnikami chemicznymi, oraz z mikrobiologii czyli bakterie itp więc uczęszczać na niektóre zajęcia w ciąży bym nie mogła ale myślę, że za 2 lata jeszcze zrealizuje ten mój plan i raz jeszcze wybiorę drugi kierunek
Haha!uważaj bo skorzystam z propozycji !
dwa kierunki to już ciężko ale rób, warto zwłaszcza teraz jak dziecko małe bo później ci się nie będzie chciało, a też póki pracy nie ma to można studiować, jak jest to już się średnio chce, ja sobie znalazłam w zawodzie 2 lata temu jak miałam 21 lat, i teraz jak jestem na zwolnieniu, to się mega cieszę, bo jednak praca i studia to się strasznie strasznie nie chce chodzić na uczelnięNastępnym razem sie uda! Ja zarządzanie studiuję także bez szału...w sumie poszłam na ten kierunek trochę za czyjąś namową...jest całkiem ok, choć to nie kierunek moich marzeń w tamtym roku zaczęłam też dietetyke-bardziej pasuje do moich zainteresowań...ale akurat z tego zrezygnowałam bo nie chcieli udzielić urlopu dziekanskiego na 1 roku a tam dużo zajęć na początku z oddczynnikami chemicznymi, oraz z mikrobiologii czyli bakterie itp więc uczęszczać na niektóre zajęcia w ciąży bym nie mogła ale myślę, że za 2 lata jeszcze zrealizuje ten mój plan i raz jeszcze wybiorę drugi kierunek
Haha!uważaj bo skorzystam z propozycji !
A ja ogarniam dzieciaki konic szkoly i takie tam rozne czuje się dobrze maleństwo już daje odczuć swoje ruchy@marta18691 gratulacje!!! rośnie dzidzia??
@Anjouek witamy witamy
marta18691
Fanka BB :)
Dzidzia rośnie no a gdzie dokładnie mieszkacie?A ja ogarniam dzieciaki konic szkoly i takie tam rozne czujdzie się dobrze maleństwo już daje odczuć swoje ruchy
Okolice Krasnika a Ty?Dzidzia rośnie no a gdzie dokładnie mieszkacie?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja z Łabędziej jestemOkolice Krasnika a Ty?