reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
No ja już mam dość jadę na Śląsk rodzić tam gdzie chodziłam przez całą ciążę no i jeszcze w sobotę na urodziny idziemy do chrzesnicy mojego męża...no więc ciekawy weekend będzie a potem poniedziałek rano szpital....a w jakim wieku masz dzieci?
Kurczę to dzidziusia już przytulisz:)Ale Ci fajnie;)ja mam córkę i syna 18 I 9 lat

hej hej, @marta18691 jestem z okolic Lublina a obecnie mieszkam na porębie,blisko lasu :)
Ka@sos ja bym chciałą zobaczyć swoją dzidzię, ale lekarz stwierdził że nie ma sensu usg teraz robić i będzie dopiero za miesiąc:(
No ale już pewnie zobaczysz rączki nóżki i całe malenstwo :)i bicie serduszka uslyszysz

No ale już pewnie zobaczysz rączki nóżki i całe malenstwo :)i bicie serduszka uslyszysz
serduszko słyszałam już w 13 tygodniu i widziałam dzidzie, nawet machałą już rączką, teraz tylko tętna posłuchałam na wizycie, na kolejnej mam nadzieję poznać płeć robaczka:)

hej hej, jak tam co tam?? u mnie juz 18+4, dzidzia już się rusza, ale z przerwami 2 dniowymi jak jestem bardziej aktywna :) myślę o szkole rodzenia, polecacie coś konkretnego w Lublinie? albo jakąś położną sprawdzoną?

reklama
Słyszałam że przy szpitalu na ul.Lubartowskiej jest dobra szkoła rodzenia . Leżała tam chwilę to wszystkie położne były przesympatyczne a najbardziej taka z rudymi włosami o imieniu Małgorzata. Cudowna kobieta

Do góry