reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
No ja już mam dość jadę na Śląsk rodzić tam gdzie chodziłam przez całą ciążę no i jeszcze w sobotę na urodziny idziemy do chrzesnicy mojego męża...no więc ciekawy weekend będzie a potem poniedziałek rano szpital....a w jakim wieku masz dzieci?
Kurczę to dzidziusia już przytulisz:)Ale Ci fajnie;)ja mam córkę i syna 18 I 9 lat

hej hej, @marta18691 jestem z okolic Lublina a obecnie mieszkam na porębie,blisko lasu :)
Ka@sos ja bym chciałą zobaczyć swoją dzidzię, ale lekarz stwierdził że nie ma sensu usg teraz robić i będzie dopiero za miesiąc:(
No ale już pewnie zobaczysz rączki nóżki i całe malenstwo :)i bicie serduszka uslyszysz

No ale już pewnie zobaczysz rączki nóżki i całe malenstwo :)i bicie serduszka uslyszysz
serduszko słyszałam już w 13 tygodniu i widziałam dzidzie, nawet machałą już rączką, teraz tylko tętna posłuchałam na wizycie, na kolejnej mam nadzieję poznać płeć robaczka:)

hej hej, jak tam co tam?? u mnie juz 18+4, dzidzia już się rusza, ale z przerwami 2 dniowymi jak jestem bardziej aktywna :) myślę o szkole rodzenia, polecacie coś konkretnego w Lublinie? albo jakąś położną sprawdzoną?

reklama
Słyszałam że przy szpitalu na ul.Lubartowskiej jest dobra szkoła rodzenia . Leżała tam chwilę to wszystkie położne były przesympatyczne a najbardziej taka z rudymi włosami o imieniu Małgorzata. Cudowna kobieta

Do góry