reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe Mamy z Bielska-Białej i okolic:)

Ja jestem rybką z trzeciej dekady i jestem bardzo wrażliwa , wielka romantyczka , marzycielka , ale też cwana i przebiegła. Mój mąż to baran , jest raczej potulny jak baranek ale pokazuje też czasem rogi. Barany mają to do siebie że można na nich liczyć w każdej sytuacji , napewno nie zawiodą. Mój synek Kubuś jest koziorożcem ma silny charakter , nie da sobie wejść na głowę. A przyszłe dzidzi będzie panną lub wagą.
Pozdrawiam:-)

reklama
Wszystkim przyszlym mamusiom gratuluje maluszkow :tak::-)
Wpadajcie na nasz ogolny watek :tak: (na ktorym czesc z Was juz bywa ;-))
Pozdrawiam.

Witam wszystkie nowe mamusie widze że jednak torszke nas tu jest a już bałam się że z dorcią jesteśmy same.
Widze też że monika ma termin przybliżony do mojego kto wie może jeszcze spotkamy się na porodówce :)
Ja też miałam plamienia na początku ciąży ale wszystko przeszło z czasem i jak narazie jest ok mój chłopczyk rośnie z dnia na dzień razem z moim brzucholem :p

Witam teraz mam obecnie 11 tydzień według OM a płód ma 9 tygodni. Możliwe jest że od wczoraj czuję czasami ruchy dzidziusia. To jest moja druga ciąża.
Pozdrawiam :-)

Z ciekawości weszłam na tą stronkę....:tak: Przysłali mi pierwsza "lekcje".:happy: Ale to nic ciekawego nie jest!:crazy: Przynajmniej póki co...:sorry2:

Madzia ja o wojewódzkim nawet nie myśle:no: nasłuchałam się najrózniejszych rzeczy o tym szpitalu. Zastanawiam się nad Żywcem, znam tam wszystkich lekarzy i wiem czego mogę się po nich spodziewać:tak: i mój lekarz prowadzący ciąże też pracuje w szpitalu wię chyba nie będe wymyślać. Jedyna nad czym się zastanawiałam to czy nie załatwić sobie swojej położnej. A ty czemu nie chcesz iść do Żywca

reklama
Bo ja z kolei samych złych rzeczy nasłucham się o żywcu zresztą po doświadczeniach jakie miała tam moja siostra jestem negatywnie nastawiona. Poza tym mam zaufanie tam tylko do dr Goncerza który mnie prowadzi i ewentualnie dr Buś reszta jest pazerna na pieniadze i olewają pacjentki. Także u mnie żywiec definitywnie odpada w wojewódzkim byłam dwa razy raz jak plamiłam drugi raz jak miałam atak kolki nerkowej i zajęli się mną bardzo dobrze ale i tak najlepsze opinie jakie chodzą to właśnie o esculapie i wole tam dać to 400 zł niz dać tyle samo jakiejś położnej w innym szpitalu gdzie jak jej nie będzie to będę zdana na reszte lekarzy i pielęgniarek. Dopiero dziś zauważyłam że Ty jesteś z Żywca a do jakiego lekarza chodzisz?

Do góry