Gadziamama
Fanka BB :)
U mnie 5 dni przed okresem beta miala 50.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez właśnie wychodziły takie ok 10 DPOU mnie około 10 dni po owulacji beta 13.5
Test o czułość 10 wyszedł mi tego dnia rano jasna kreska
Beta wynosiła równe 2,3 czy <2,3? Bo to robi ogromną różnicę. Owu miałaś potwierdzoną na monitoringu?Zrobiłam hcg 8dpo , wynosiła 2.30 , łudzę się żeby nie powtórzyć . Owulacja była w 14 dniu cyklu , cykle 28. Korci mega
U mnie na 4 dni przed terminem miesiaczki był cień cienia, następnego dnia beta 31.29. Obecnie końca dobiega powoli 6 miesiąc ciążyDziewczyny czy zdarzyło się wam że zobaczyłyście pozytyw na teście 3 dni przed miesiączką lub któraś z was wykonała już hcg i wiedziała ? Ile wtedy wynosiła ?
Beta wynosiła równe 2,3 czy <2,3? Bo to robi ogromną różnicę. Owu miałaś potwierdzoną na monitoringu
Co to oznacza ?<2.30