reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Urodziłam dzień przed terminem :rolleyes:
06.09.2016 o 15.20 pierwszy raz wody mi poleciały potem po 23.00 chlusneło na całego (salowa miała co sprzątać) a 7.09.2016 o godz. 8.05 przyszedł na świat mój synio..

reklama
Urodziłam dzień przed terminem :rolleyes:
06.09.2016 o 15.20 pierwszy raz wody mi poleciały potem po 23.00 chlusneło na całego (salowa miała co sprzątać) a 7.09.2016 o godz. 8.05 przyszedł na świat mój synio..
Brawo Ty!:) wyspij sie jesli sie da i wstaw jakas mala stopke synia!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Maltanka to fakt dziewczynki już z niecierpliwością wyczekują naszego powrotu ale miejmy nadzieję że to już nie długo :tak:
W tym roku szkolnym Amanda z Martynką będzie chodzić na basen...w poniedziałki na 16.50 tylko w różnych grupach zaawansowania..

Maltanka chyba raczej Hubert nie był z Amandą w jednej grupie bo ona była w tamtym roku w grupie początkujących 7-8 latków (pon
16.50) a Twoj synio to już bardziej zaawansowany był w te klocki :tak:

Zdjęcie stopek wstawie jak wrócę do domu bo nie wiem jak to uczynić z telefon...

cześć lublinianki :) ja wkroczyłam w 37 tydzień (termin z OM 09.10), nie wiem jeszcze w którym szpitalu chcę rodzić, stwierdzam, że nie ma dla mnie żadnego dobrego szpitala w naszym mieście :) zastanawiam się nad Świdnikiem - chcę tam w przyszłym tygodniu pojechać, biorę jeszcze pod uwagę Kraśnickie. torba tak trochę spakowana, ale jeszcze nie mam wszystkich rzeczy, w tym tygodniu dopakuję :)
Do lekarza chodzę do Luxmedu do dr Kościeleckiego - jestem z niego w miarę zadowolona, bo jest bardzo delikatny, ale niestety pracuje w MSWiA i nie mam co na niego liczyć podczas porodu...

reklama
No to już jest nas trzy pazdziernikowki ;) i to chyba z podobnymi terminami :)

Nie wiem jak to jest ale co jakaś znajoma moja w ciąży to termin na październik:D

Do góry