reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
tez zaczelam zajecia w szkole i tez jestem zadowolona. podoba mi sie ze polozna ktora prowadzi to taka dziarska babka... nie lubie takiego ckliwego smedzenia:) mam tylko aktualnie rozteke co do masazu krocza bo ona mowila ze trzeba zaczac juz czyli w 26 tyg a internet raczej podaje 34-36 tydz. jak wam mowili?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

sorrki ale jakos mi przerwalo w trakcie pisania i nie pozwala wyedytowac:( a chcialam wam doniesc ze odkrylam 2 "nowe" ciuchlandy z ubrankami dla maluszkow przy ul. Krancowej (bronowice) na wysokosci pomiedzy ul. Meczennikow Majdanka a Dulęby. Jeden taki z flagami angielskimi - duzo ciuszkow, sporo taki najnajmniejszych na 50cm i drugi 3 sklepy dalej w ktorym moze duzego wyboru nie bylo ale pani przy kasie ma odlozone legginsy i polspioszki 56-72 cm i sporo ma czapeczek.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

U nas w szkole kazde zajęcia maja btc z inna położna zeby wszystkie z traktu poznać :-) ja zaczelam w 35 tak mnie zapisała położna więc chyba wiedziala co robi chociaż patrzac na termin zakończenia to raczej nie dotrwam....

Hej, chciałam się przywitać ;) jestem z bliskich okolic Lublina a w samym miescie studiuje obecnie :) no i w sumie tu sie urodziłam ale rodzice wybrali wiejską sielanke zamiast miejskiego zgielku:)
Jestem obecnie w 8 tygodniu, lada dzien zaczne 9ty ;) termin mam na kwiecień i chetnie poznam inne mamusie/przyszłe mamusie z okolic :)

Dzięki dziewczyny ;) co do dolegliwosci to męczą mnie już od jakiegoś czasu mdłości, zgaga i jak nigdy raz na jakiś czas wysypuje mi strasznie twarz i dekolt... a zawsze mialam cere niczym pupcia niemowlaka :p heh
do tego wrażliwe piersi i sutki, choć i tak już się nieco uspokoiły bo tydzien temu nie moglam z nimi wytrzymać - ani stanika zalozyc, ani nic bo musniecie nawet najdelikatniejszej koszulki stawiało mi je na bacznosc. teraz jest juz lepiej i mniej bolą... ogólnie do zniesienia, jakos bardzo nie narzekam :)

Ewelinka jesteś jeszcze z nami? Dawno się nie odzywałaś a u Ciebie też już bliżej końca. Jak się czujesz? Ja leżę dzielnie w tym tygodniu i czekam do poniedziałku. Wtedy ciąża będzie donoszona a ja spokojniejsza:-)

reklama
Odzywam się odzywam :) my to chyba podobnie idziemy, dziś zaczęłam 37 tc. torba spakowana, chociaż nie wiem czy dobrze do końca ;) a dziś się wzięłam za mycie okien, taka ładna pogoda.

Do góry