reklama
ewelinka10425
Fanka BB :)
Nie no ten tydzien jeszcze dopiero będzie donoszona ciąża a okna już musiałam, bo były tak za przeproszeniem obsrane... może nie zacznę rodzić jeszcze mom-to-be, w ogóle czujesz się jakoś tak że już blisko do porodu? Bo ja nawet tak jakbym się lepiej teraz ostatnio zaczęłam czuć
zazdroszcze Wam bo juz nie moge sie doczekac. ja leniuch okien nie mylam od 4 lat czyli odkad mieszkam z moim mezem - mial byc taki podzial obowiazkow ze ja robie zakupy i gotuje a on sprzata (poczatkowo tez pral)... a ze po miesiacu przestal sie wyrabiac bo duzo wiecej zlecen zaczal dostawac w firmie to raz w tygodniu odwiedza nas Pani sprzataczka i w domu jest blysk koszt na prawde nieduzy a nie ma nigdy klotni o sprzatanie i pranie
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ewelinka10425
Mom-to-be nie strasz, jeszcze że 2 tygodnie pochodzę wczoraj na wizycie lekarz mi powiedział że szyjka uformowana ciągle, zamknięta i niegotowa do porodu jeszcze
chomik9911
Ewelinka dzidziol sam będzie wiedział kiedy wyjść fajnie, że już przy końcu jesteście - ja 31 tc, nie mogę się doczekać tak 38 już jestem podekscytowana, że nasz synek będzie niedługo z nami.
Anjouek dopiero niemiłe początki widzę ja to już bliżej końca, ale ostatni trymestr wcale lżejszy nie jest tyle że perspektywa końca bliska a masz lekarza prowadzącego z jakiegoś szpitala?
Anjouek dopiero niemiłe początki widzę ja to już bliżej końca, ale ostatni trymestr wcale lżejszy nie jest tyle że perspektywa końca bliska a masz lekarza prowadzącego z jakiegoś szpitala?
Witam
Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g
Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala
Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g
Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala
reklama
GRATULACJE! mialam czuja bo wczoraj mialam pisac i pytac czy urodzilas! ktory to osatecznie tydzien? rozumiem ze mimo bolesnosci porodu ty i synek jestescie zdrowi? tak trzymajcie dalej i zycze szybkiego powrotu do domu!Witam