reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
podobno moja mama mnie "wyprala":))) czyli zrobila wielkie pranie reczne i wieczorem pojechala na porodowke!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Nie no ten tydzien jeszcze dopiero będzie donoszona ciąża:) a okna już musiałam, bo były tak za przeproszeniem obsrane...;) może nie zacznę rodzić jeszcze ;) mom-to-be, w ogóle czujesz się jakoś tak że już blisko do porodu? Bo ja nawet tak jakbym się lepiej teraz ostatnio zaczęłam czuć :)

zazdroszcze Wam bo juz nie moge sie doczekac. ja leniuch okien nie mylam od 4 lat czyli odkad mieszkam z moim mezem - mial byc taki podzial obowiazkow ze ja robie zakupy i gotuje a on sprzata (poczatkowo tez pral)... a ze po miesiacu przestal sie wyrabiac bo duzo wiecej zlecen zaczal dostawac w firmie to raz w tygodniu odwiedza nas Pani sprzataczka i w domu jest blysk:) koszt na prawde nieduzy a nie ma nigdy klotni o sprzatanie i pranie:)

Mom-to-be nie strasz, jeszcze że 2 tygodnie pochodzę;) wczoraj na wizycie lekarz mi powiedział że szyjka uformowana ciągle, zamknięta i niegotowa do porodu jeszcze;)

Ewelinka dzidziol sam będzie wiedział kiedy wyjść :) fajnie, że już przy końcu jesteście - ja 31 tc, nie mogę się doczekać tak 38 :D już jestem podekscytowana, że nasz synek będzie niedługo z nami.

Anjouek dopiero niemiłe początki widzę :) ja to już bliżej końca, ale ostatni trymestr wcale lżejszy nie jest tyle że perspektywa końca bliska :) a masz lekarza prowadzącego z jakiegoś szpitala?

Witam :rolleyes:

Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g:cool2:

Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala :-) :)

reklama
Witam :rolleyes:

Wpadłam się pochwalić że wczoraj o godz. 8.05 mój synek Łukaszek pojawił się na świecie że słuszną wagą 3950g:cool2:

Poród bez wywoływania i użycia oksytocyny ale niestety dosyć ciężki i bolesny ale mamy to już za sobą i zbieramy siły na szybkie wyjście ze szpitala :-) :)
GRATULACJE! mialam czuja bo wczoraj mialam pisac i pytac czy urodzilas! ktory to osatecznie tydzien? rozumiem ze mimo bolesnosci porodu ty i synek jestescie zdrowi? tak trzymajcie dalej i zycze szybkiego powrotu do domu!

Do góry