reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Weki mnie tu nie bylo i dla tego dla Was wszystkich i kochanych dzieciaczkow buziaki.
My jestesmy po chorowaniu. Olek byl na antybiotyku 7 dni i ja 5. Cale szczescie maluch juz zdrowy , a ja powoli wracam do zdrowia.
U nas w sumie zadnych nowosci. Olek nie gada i nie ma zadnych zebow :) i tez uwazam ze to mit ze im pozniej wychodza tym zdrowsze. Tak jak piszecie to czy zęby zdrowe to geny i juz. Dzisiaj Olkowi mowilam, ze wszystkie dziewczyny na osiedlu maja juz zębole tylko on nie ale sie tym nie przejal wogole :) hihi no coz chyba bedzie chodzacy ale bezzebny.

reklama
Widzę że zaczęłam temat zębów i mi się oberwało :baffled:
To ja już może przestanę pisać bo mi się znowu dostanie :-p
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin! :tak::tak::tak:

Dziewczyny o co tyle hałasu, o zeby? :) dajcie na looos :)
Kiedy mozna dziecku dac bialko np w nalesnikach? I ogolnie co dajecie do palaszowania waszym szkrabom bo ja nie mam weny :)

Nowa ok.10 miesiąca mozna podawać budyn, sera białego ale nie jestem pewna. Na razie z obiadkiw nadal sloiczki daje hej próbować swój obiadnp spagetti, triche mięsa. Uwielbia zajadac chrupki kukurydziane:-)

Nowa ja ostatnio dałam małej nalesnika na mleku i jajku, kawałek, raczej tak dla posmakowania i pobawienia się, troszkę zjadla, i nic jej nie bylo, teraz chce spróbować zrobić jej nalesnika na samym żółtku i mleku mm. Zrobiłam jej tez jajówę na żółtku, dziwna wyszła ale troche zjadła. Na śniadanko daje też bułkę z maselkiem w kawałkach, uwielbia :) Slyszałam że gerber ma w słoiczku pasztet dla dzieci, widziałyście może? Bo ja nie znalazłam, a chętnie na święta bym jej kupiła :) Teściowa będzie robić swoja szynkę to mała skorzysta ;-) A po wczorajszym spagetti ze słoika wyszly jej krostki, może pomidor jej nie słuzy...

Tez kanapeczki z maslem zajada ale czy oni sie tym najedza? Raczej nie :) dzisiaj dalam odronine jogurtu naturalnego, jadl sam banana tzn gryzl z calosci :) a na obiad kasza kuskus z kurczakiem i dynia, strasznie mu smakowalo. No i kaszke manna gotuje ale czasami tez holle bezglutenowa daje ale tã juz marnie je.
Olek chrupkami kukurydzianymi gardzi odkad dostal ciasteczko ryzowe o smaku jablka i biszkopcik :)
Czyli jak nabial okolo 10 miesiaca to mysle ze koge smialo podjac proby :)

reklama
Do góry