reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Cześć Dziewczynki;-)
Przepraszam, że tak milczę ostatnio, ale mam papierologię na głowie i nawet nie mam czasu żeby pomyśleć, a tygodnie leeecą :szok: Wyprawkę mamy skompletowaną. Wszystko poprane, ale nie mam czasu nawet kiedy poprasować.
Mój M to się śmieje, że nawet nie zauważę jak urodzę między autem, geodetą, urzędami a budową :-D
Czuję się świetnie, Mała rozpycha się jak szalona. Imię wybrane, ustalone... będzie Aleksandra. Dalej siedzi głową w górę i ani myśli się odwrócić.
Co do zdjęcia to się nie pochwalę, bo wyglądam jak wielorybica. Całe szczęście nie wybieram się nad morze, bo Greenpeace by mnie ciągle chciało ratować :-p Brzuchol mam ogromny. Każdy pyta czy na pewno będzie jedno :baffled:
Pozdrawiam Was Dziewczynki i przepraszam, że tak tylko o sobie:zawstydzona/y:

Hej Dziewczyny!!!!
Pełna współczuje... mam nadzieję, że wkrótce z Nataszką będzie lepiej

Yoanna, nie martw się, moja przyjaciółka również na początku miała ciążę bliźniaczą i również dłuuugo miała płaski brzuszek:tak: coś mi się zdaje, że mamy takie same fryzurki ;-)

Kasiulek, Paulina fajnie, że wszystko fajnie :tak:;-)

f152268248.jpg yoanna to moij brzych w 16 tygodniu :) ale ja jestem wieksza od Ciebie

Załączniki

• f152268248.jpg
    f152268248.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 27
Ewirut gratuluję ślicznego synka :tak:Jak sobie radzicie?
Paulina zaglądaj do nas cześciej,już myślałam że o nas zapomniałaś, koniecznie daj znać jak urodzisz :blink: Aleksandra śliczne imię :-)
Smerfeta jak miło że do nas zajrzałaś :tak: Już niedługo będziesz tu stałą bywalczynią :-)

Dziękuję Wam, Dziewczyny. Trochę mnie uspokoiłyście :tak: Chociaż ja chyba do końca ciąży będę żyła w stresie, mniejszym lub większym, ale zawsze... Obce mi to delektowanie się tym stanem, spokojne oczekiwanie itp...
Smerfeta, bardzo ładną fryzurkę masz ;-) Jestem tego zdania co pełna, już niedługo to będzie Twoje miejsce :tak: Zaciskam kciuki i przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~
Pełna, trzymam za Was kciuki, żeby wszystko się dobrze toczyło. Żeby Nataszka się biedna nie męczyła i żebyś Ty nie musiała na to patrzeć. To musi być bardzo przykre, jak nie możesz jej ulżyć tak, jak byś chciała. Tak więc &&&&&
Paulina, super, że u Was wszystko ok. Wpadaj częściej i dziel się dobrymi wiadomościami :tak:
Błonka, no Twój brzuszek był w 16 tc fantastyczny. Jeszcze sobie poczekam na taki chyba...
Ewirut, Bartek słodki :-) Gratuluję raz jeszcze.

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki obecne i przyszłe
lilonka dzięki za odpowiedź w sprawie ziółek. Czyli Ty pijesz rutwicę od początku i codziennie? A widzisz że po niej faktycznie masz więcej pokarmu? Ładnie Ci smerfy rosną to może faktycznie zasługa tej rutwicy. A do spacerówki to można się przesiąść chyba dopiero jak dziecko siedzi? Czy wozić na leżąco w spacerówce?
nowa czyli po odstawieniu nabiału przeszły bóle brzuszka Olkowi? Ale zaczynaj powoli wprowadzać trochę nabiału żebyś się nie odwapniła. Ja byłam na wizycie po 7 tygodniach od porodu
A właśnie dziewczyny jak to jest z miesiączką po porodzie? Wiem że jeśli się karmi piersią to później się pojawia, ale kiedy? U mnie ani widu. A jak u Was?
yoanna a Ty się ciesz na razie małym brzuszkiem i nie martw się jeszcze Ci wyskoczy tak jak pisała pełna. Ruchy dzidzi ja poczułam koło 17 tygodnia – choć na początku nie wiedziałam czy to jest „to”. Czekamy na kolejne wiadomości od Ciebie
kasiulek a Ty na kiedy masz termin. Wyślij mi na priv to Cię wpiszę na listę na pierwszej stronie
paulina fajnie że się odezwałaś i dobrze że z małą wszystko ok. Aleksandra piękne imię wybraliście. A ja jednak poproszę o fotkę Twojego brzuszka. Ja teraz z rozrzewnieniem patrzę na moje fotki z ostatniego tygodnia ciąży
smerfetka a jakie plany u Ciebie? Już się nie mogę doczekać i Ciebie wpisać na listę
pełna mam nadzieję że z Nataszką już lepiej. Napisz co u Was.

Mamuśki piszcie bo jakaś tu cisza ostatnio :-)

Agusiaks rutwicę piję praktycznie od początku, ale czy to jej zasługa - ciężko powiedzieć. U nas spacerówka niedługo to będzie konieczność - nasze gondolki są mniejsze niż w pojedynczym wózku - tj są węższe i Smerfom robi się ciasnawo.
Agusiaks a jak u Ciebie z wprowadzaniem pokarów? Planujesz już czy jeszcze czekać? Ja myśle nad początkiem. Chociaż muszę jeszcze pogadać z pediatrą.
Gna, Sun co u Was? Dawno Was nie było.
Pełna i jak Nataszka? Kurczę ale się masz z tym ulewaniem.

reklama
Do góry