reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Hope, bardzo mi przykro :-(
Koleżanka napisała mi kiedyś tak:
"Kiedy Bóg chce Ci zrobić podarunek, zwykle opakowuje go w kłopot. Im większy podarunek otrzymujesz, tym większym kłopotem Bóg go maskuje."
Wierzę, że to będzie olbrzymi podarunek:tak:

reklama
ewri moze mlody je pije :p nie martw sie tak, nie mysl w kategori zla... szpital to najlepsze rozwiazanie dla Was, bezpieczniej chyba polezec niz potem plakac ze cos sie stalo... tyle sie naczekalisie na dzidzie, nacierpieliscie wiec teraz sie tylk ociesz ze idziesz do spzitala rodzic a nie na badania dlaczego sie nie udaje... wrocicie juz do domu razem !! ciesz sie!!!!

Hope:(:)(nie moge to uwierzyc!!!!!to jakis glupi zart:/ ale Twoje zlote mrozaczki juz czekaja na Ciebie!
Pełna mala od poczatku to taki nerwus nie kwili nie steka tylko odrazu krzyk.Jednakze od jakiegos czasu wyrabia sie tzn.lepiej juz spi i ja tez juz jakos to wszystko ogarniam, jedynie jak mialam goraczke to bylam strasznie rozbita.a w poniedzialek Skarbek konczy juz miesiac:):)

Hope strasznie mi przykro:-( ale nie możesz się poddać, przecież musi się udać!wszystkie tak bardzo trzymamy za Ciebie kciuki!!

Dziewczyny, ja robiłam badania i niestety tarczyca mi szaleje:-( nigdy nie miałam żadnych problemów z tarczycą, a teraz wyszło mi tsh 0,012 gdzie norma dla kobiet w ciąży w tym laboratorium to 0,2-3,5. Zrobiłam też ft3 i ft4 i oba są ponad normę:-( mój ginekolog na urlopie, wizytę u niego mam dopiero 13 sierpnia, jestem spanikowana i dziś idę do endokrynologa, niech zobaczy te wyniki. Naczytałam się o tej tarczycy w ciąży, że przyczyna poronień, wad u dzieci, same złe rzeczy:-( Na 12 mam wizytę, dam znać co powie, nie wiem czy dostanę jakieś leki, czy skieruje mnie na usg tarczycy. Taka jestem zmartwiona:-(

Yoanna
cieszę się, że u Was wszystko dobrze się układa:-)

Co do imion, to jeśli będzie dziewczynka, to będzie Hania:-) dla chłopca mamy parę imion, ale nic konkretnego jeszcze nie wybraliśmy. tak naprawdę boję się jeszcze o tym dużo rozmawiać, bo wiem, że ta moja ciąża jest jeszcze dosyć mała. Nieważne co będzie, ważne aby zdrowe:-)

Kasiulekk, i jak po wizycie? Daj znać. Trzymam kciuki.
Pełna, jeśli chodzi o imiona to u nas dziewczynka to będzie Kalina (druga opcja też Hania, ale już raczej przesądzone) a chłopczyk - Szymon lub Szczepan (ale do Szczepana M. jeszcze nieprzekonany).

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny dzis juz myslalm ze pojade a porodowke skurcze byly reguralne co 10 min z zegarkiem w reku od rana. teraz na chwile ustały ale chyba znowu wracaja:-):-):-)
Juz tak bardzo bym chciala zeby sie zaczelo i szybko skonczyło, i wkoncu zobaczyc Bartusia!!!
Myslicie ze jest szanasa na jutro?

reklama
Do góry