Hope strasznie mi przykro:-( ale nie możesz się poddać, przecież musi się udać!wszystkie tak bardzo trzymamy za Ciebie kciuki!!
Dziewczyny, ja robiłam badania i niestety tarczyca mi szaleje:-( nigdy nie miałam żadnych problemów z tarczycą, a teraz wyszło mi tsh 0,012 gdzie norma dla kobiet w ciąży w tym laboratorium to 0,2-3,5. Zrobiłam też ft3 i ft4 i oba są ponad normę:-( mój ginekolog na urlopie, wizytę u niego mam dopiero 13 sierpnia, jestem spanikowana i dziś idę do endokrynologa, niech zobaczy te wyniki. Naczytałam się o tej tarczycy w ciąży, że przyczyna poronień, wad u dzieci, same złe rzeczy:-( Na 12 mam wizytę, dam znać co powie, nie wiem czy dostanę jakieś leki, czy skieruje mnie na usg tarczycy. Taka jestem zmartwiona:-(
Yoanna cieszę się, że u Was wszystko dobrze się układa:-)
Co do imion, to jeśli będzie dziewczynka, to będzie Hania:-) dla chłopca mamy parę imion, ale nic konkretnego jeszcze nie wybraliśmy. tak naprawdę boję się jeszcze o tym dużo rozmawiać, bo wiem, że ta moja ciąża jest jeszcze dosyć mała. Nieważne co będzie, ważne aby zdrowe:-)