reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

My mieliśmy w szpitalu i też był problem z Zuzią. Położna nam poradziła, żeby rozebrać ją do pasa i podnieść nogi do góry i czekać na siku. Ale woreczka sama nie przyklejałam. U nas był problem, że jak i siku to i smółka szła i biedaczynka dwa dni nosiła te woreczki. A bez siku nie mogli nas zaszczepić.

reklama
Dziewczyny narazie mysle, ze to tradzik niemowlecy bo wlasnie wyczytalam, ze krostki robia sie bardziej czerwone od ciepla , a np. na spacerze robia sie w kolorze skory i tak jest u malego.
Pelna kurcze dziwna u ciebie ta sytuacja z karmieniem. Juz sama nie wiem co o tym myslec.

w woreczek łapaliśmy. Woreczek z zewnątrz można umyć, ale Zuzi wlatywało do środka, bo te kupki takie rzadkie były. No i wtedy wyłażą bakterie. My mamy badania krwi do robienia w sobotę, bo wyników potrzebujemy na czwartek.

Hej Dziewczyny!

Hope, ja testowalam 12 dni po transferze. Mialam podane 3 dniowe blastki. Nie mialam objawow, jedynie uczucie ciezkosci w dole brzucha. Trzymam kciuki!!!!!

Lilonka, swietnie sobie radzisz z karmieniem :-) my juz tylko na sztucznym mleku. Moje szkrabki tez ladnie przybieraja. Karolek ma juz wage prawie 6500 kg :-) Wiktorek troszke mniej. Moja pediatra mowi, ze dzieci powinny przybierac 700 g na miesiac.
Pelna, mam nadzieje ze Twoja corcia zacznie przybierac na wadze i nie bedziesz miala powodow do obaw.
A moje chlopaki sa coraz bardziej kontaktowe. Ładnie podnosza glowki a czasem uda im sie przewrocic z pleckow na brzuszek. Łapia juz zabawki i wkladaja do buzi, usmiechaja sie prawie caly dzien. To wspanialy okres, moglabym na nich patrzec godzinami.

W niedziele mielismy chrzest- straszny upal w kosciele ale jakos przedtrwalismy. W wolnej chwili przesle fotki :-)

Hope czekam na wiesci ciezaroweczko :-)

hej,

a ja przeszlam zastoj pokarmu w jednej piersi bol, goraczka i skonczylo sie antybiotykiem..na szczescie najgrsze juz za mna nie zycze tego nikomu.
Agusia moj Skarb tez ma taka sukieneczke na chrzest tylko inny kolor wstazki:)slicnie Maja wygladala.
Nowa moja tez ma takie krostki i ja sie zastanawiam sie ty to nie potowki
Pelna super ze wyniki od Nataszki wyszly dobrze:)

Hey. Ja niestety nie mam dobrych wieści. Test ciążowy negatywny,jakby tego było mało to dostałam okres...
W życiu chyba musiałam złejd zła zrobić,że teraz dostaje w dupe...-idę popłakać...dziękuję za wsparcie...

Hope - tulimy mocno. Kochana nie myśl o tym w kategorii zła. Niestety inv to trochę loteria. Ale masz jeszcze sporą drużynkę pingwinków. Wśród nich są Twoje szczęścia. Walcz kochana. A my będziemy Cię wspierć.

reklama
Hope tak mi przykro:no: nie spodziewałam się tego, nie załamuj się maleńka, masz tak dużo mrozaczków, na pewno któryś zostanie Waszą dzidzią :tak: Wypłacz się, płacz zawsze pomaga pozbyć się złych emocji, a potem startujcie z mrozaczkami, cały czas trzymam mocno kciuki za Was

Do góry