reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Ewirut kciuki zaciśnięte za szybki i bezbolesny poród :-) Czekamy na wieści
Yoanna też braliśmy Kalinę pod uwagę :-) Pewnie druga córa będzie miała tak na imię
A moja Natasia tyje, jupiiiii...fakt że czasami dokarmiamy sztucznym bo mam za mało mleka, nie nadążam z produkcja :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny aleście naskrobały. Nie wiem czy wszystko zapamiętałam
hope strasznie mi przykro... Ale tak jak pisały dziewczyny – masz jeszcze swoje kochane mrozaczki, które czekają na mamusię. Więc szybciutko po nie wracaj. Trzymam kciuki :tak:

ysia czyli mówisz że Twoja Laura ma taką samą sukienusię na chrzest. Musisz koniecznie wstawić fotkę.
A kiedy uroczystość?

paulina a Ty już 32 tydzień zaczęłaś – kiedy to zleciało – dbaj o siebie

lilonka a Twoje kluseczki faktycznie – co Ty masz w tym pokarmie? Moja przy Twoich drobniutka choć długa

eevlee ładnie Ci chłopaczki rosną. Czekamy na fotki ze chrzcin

nowa współczuję problemów z brzuszkiem. Majeczka też ma czasem, choć już ostatnio mniej. Mam nadzieję że z tego wyrasta

pełna super że Nataszka przybiera na wadze. No i zazdroszczę tego SPA ;-)

ewirut a Ty nadal w dwupaku? Czekamy na wieści i Bartusia

Pelna pochwal sie jak wizyta w SPA?
My zblizamy sie do pierwszego szczepienia, podjelam decyzje ze robimy 5 w 1 a meningokoki i pneumokoki po 1 roku zycia. A Wy jak szczepilyscie maluszki?

nowa ja szczepiłam też 5 w 1 i na rotawirusy, a pneumokoki tak jak Ty planuję później
ewi czyżbyś się już rozpakowała?
emi Ty się coś nie odzywasz, a też chyba jesteś następna wg listy z pierwszej strony

Hej laseczki :-)
w SPA było super, wymasowana od stóp do głów i twarz odmłodzona, hehe, nie widać żeby była odmłodzona ale moge sobie powkręcać :blink:
A my dziś mamy USG bioderek, dziewczyny a czemu wybieracie 5w1 a nie 6w1? To chyba te same szczepionki tylko mniej wkuć, tak? Wyjaśniejcie mi jeszcze dlaczego lepiej zrobić pneumokoki póżniej, też się na to zdecydujemy, ja oczywiście za dużo nie wiem na temat szczepionek więc pewnie troszkę Was ponaśladuję ;-)
Wczoraj odbyliśmy pierwszy wyjazd do dziadków :-) emek stwierdził że dobrze że z nimi nie mieszkamy bo by nam dzieciaczka przegrzali, co chwilę latali z kocykiem i ją przykrywali :sorry2:a my odkrywaliśmy hihi

reklama
DSC_0257.jpgDSC_0253.jpg
Moja mała glisducha - zaspana po mamy cycu a na drugim zdjęciu minka na kupkę :-D

Załączniki

• DSC_0257.jpg
    DSC_0257.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_0253.jpg
    DSC_0253.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 38
Do góry