Nowa w sumie to nie wiem czy to dużo czy mało tyle ile jesz
ja jem mniej, raczej jajka i biały ser, czasami mleko z płatkami. Ta koleżanka mi powiedziała że ona na tydzien odstawiła nabiał, potem zaczela malemu podawac Delikol i stopniowo wprowadzała nabiał, ten delikol to podobno pomaga w trawieniu nabiału...ja póki co tego nie wprowadzam, bo moja od 3 dni je espumisan i odpukać ale nie mieliśmy ataku brzuszka, więc może działa
Ja teraz prowadzę walkę o utrzymanie mleka, bo cos piersi skapciały, dziś mała wycyckała całą lewą pierś i zaczęła ja ciągnąć , szarpac i płakać, wiec sprawdzilam a tam mleko nie leci
dopiła w prawej, ale kurde czy do następnego karmienia się odbuduje to mleko?? Pije dużo i ta herbatkę laktacyjną nałogowo, moze w koncu cos ruszy, a jeszcze pare dni temu mialam nawał
Ewirut nie mam pojęcia co się stało z wodami, moze ci troszkę z siuskami wyleciały
Yoanna super że po wizycie wszystko ok :-)
Młode ciężaróweczki a imiona dla waszych maleństw macie już wybrane??
A ja dostałam od emka na 30stkę wejściówkę do SPA i dziś się wybieram na masaż leczniczy pleców, zabiegi na twarz i paznokcie
Mam nadzieję że się trochę rozluźnie i naładuję akumulatory. A on zostaje z małą