Hope fajnie że się odezwałaś, trzymam mocno kciukazy, a może testuj w czwartek, jeny nie wytrzymam aż do poniedziałku ;-)
Lilonka wczoraj i dziś ją wybudzałam, tylko że ona nie lubi jeść jak jest wybudzana, strasznie dużo czasu zajmuje jej zanim sama się wybudzi, z pół godziny się rozciąga i wyciąga, potem robi kupke i dopiero jest chętna do jedzenia, wcześniej zaciska usta i nie da sobie włożyć cyca, co za dziewczyna
Dziś byliśmy oddać krew, wkłucie w główkę, ja się prawie popłakałąm a ona nic, spała smacznie, panie ją prawie udusiły zaciskając nos żeby zwiększyć ciśnienie, żeby krew leciała, się śmiały że skubana oddycha ustami i to tez nic nie daje...
wczoraj zgadaliśmy się z sąsiadami i pozyczyli nam wagę dziecięcą, więc zaczęłam ją ważyć przed jedzeniem i po, żeby zobaczyc ile z piersi wypija...i wyszło że na jedno karmienie zjadła 70ml, po 3 godzinach się obudziła i zjadła 140ml, a po godzinie się obudziła i zjadła 30ml, za każdy razem jadła ok 30min. Zdziwiło mnie to że 30ml jadła tak długo, pijąc intensywnie, może wcześniej też tak mało wypijała a ja myślałam że się najada...
no i rano też zjadła tylko 30ml przez tak długi czas...i więcej nie chciała, coś mi się wydaje że ona nie dojada, tylko czemu nie płacze jak chce jeść
jak wychodziliśmy ze szpitala to robili jej badania i nie miała infekcji, za dużo gości nie mieliśmy, tylko dziadków, więc gdzie by ją złapała?
Ewirut jak się czujesz?