reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Pełna super ,ze sie odezwalas.mnie tez cholernie bolaly brodawki.byla cala pogryziona.raz jak zle przystawilam laktator zalalam go krwia, bol i widok okropny;/ tez mysle ze ulewanie to norma.Nataszka jest sliczniutka:)mialas ciezko, ale teraz staraj sie myslec ze bedzie coraz lepiej!ja to ciagle probuje sobie powtarzac i widze , ze z kazdym dniem jest poprawa.uczymy sie siebie nawzajem.
Minus ciaglego odciagania, mimo butelki medeli Laurii nie chce juz pic za bardzo z piesi zaraz wlacza sie jej nerwica:(

reklama
Cześć Dziewczyny,

Pełna, cieszę się, że wszystko już zmierza ku lepszemu :tak: Przeżyłaś swoje, ale teraz będzie już tylko dobrze! Nataszka jest prześliczna!!! Cudo :-) Jeszcze raz gratuluję.
Hope, ładnie się u Ciebie wszystko toczy:tak: Mam nadzieję, że na dzisiejszym podglądaniu ok. Daj znać. Trzymam kciuki i przesyłam fluidki~~~~~~~~
Ysia, moje objawy niezmiennie umiarkowane, ale dziś się nie martwię :-)
Wróciłam właśnie od lekarza i wszystko jest dobrze jak na razie!!! Dziecko ma 5 cm i rusza się jak szalone, nie było szans mu się przyjrzeć... Dostałam skierowanie na test podwójny. Bezpłatnie wykonywane jest po 35 roku życia, ale mój lekarz stwierdził, że z uwagi na fakt, że początkowo ciąża była bliźniacza to są przesłanki, żeby u mnie je zrobić na NFZ. Jutro mam dzwonić do pracowni i się umówić. No to znowu będzie stres na tych badaniach... Ale najważniejsze info na dziś - Dziecko żyje i ma się dobrze! :tak: Tak bardzo się cieszę :-)

Pełna Natszka jest śliczna....dużo zdrówka kochana Wam życzę :-*

Przepraszam,że nie zaglądam tutaj często...
Mój estradiol na dzisiaj 2670,jest bardzo dużo pęcherzyków wielkości dzisiaj 16-18mm endo też super po gonalu urosło bo ma aż 12mm...nigdy takiego nie miałam a ile pięknego ciągnącego śluzu mam haha...jutro następne podglądanie...jutro wypytam ile dokładnie ich jest i jakieś wielości....dzisiaj dostałam tuż tylko 75j gonalu więc po mału kończymy stymulcje ;-)

pełna no jkaby czytała o swoim porodzie tylko mnie cc zrobili po 10 h niecałych... byłas bardzo bardzo BARDZO DZIELNA! Dzieciatko masz przecudowne.. buziaki dla Was.. wracajcie szybko do domu, niech juz was każda krzywda ominie.. zdrówka i duzo snu i spił życzę!!!!!!!!!

Pełna tak myślałam, że wymęczyli Was tym zwlekaniem z CC :zawstydzona/y: Teraz już będzie wszystko dobrze, Nataszka będzie pięknie się rozwijała i będzie zdrowo rosła! Trzymaj się, najgorsze za Wami i jeszcze troszkę i będziecie w domku:tak:

reklama
Do góry