Sun, trochę boje sie cesarki- wiadomo to zabieg chirurgiczny. Leze jednak już jakiś czas w szpitalu i zdążyłam sie przyzwyczaić do tych wszystkich kroplowke, wenflonow itd. Dziewczyny po cesarce maja tutaj dobre wrażenia. Jest super opieka i sprzęt uwiec sie aż tak nie obawiam o dzieci. Chce już tulic moje dzieci :-)
reklama
eevlee widzę, że sytuacja się rozkręca. Już niecałe dwa tygodnie - dasz radę
Wy chociaż już wiecie czego się spodziewać, tzn Ty i Sun. Macie już ustalone terminy cesarek:
sun 22 kwietnia
eevlee 29 kwietnia
A ja na razie tylko czekam...
ala super że wszystko u Ciebie i małego ok. Ani się obejrzysz jak zacznie siadać i chodzić i mówić. Zaglądaj tu do nas i pokaż nam jak Twój Alanek teraz wygląda
A teraz ja się pochwalę swoją "bryką", tzn. nie moją - ale pierwszą bryką córuni
Wy chociaż już wiecie czego się spodziewać, tzn Ty i Sun. Macie już ustalone terminy cesarek:
sun 22 kwietnia
eevlee 29 kwietnia
A ja na razie tylko czekam...
ala super że wszystko u Ciebie i małego ok. Ani się obejrzysz jak zacznie siadać i chodzić i mówić. Zaglądaj tu do nas i pokaż nam jak Twój Alanek teraz wygląda
A teraz ja się pochwalę swoją "bryką", tzn. nie moją - ale pierwszą bryką córuni
Załączniki
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
super wozio
Paulina1984
Zaangażowana w BB
No, no, całkiem niezła ta fura :-) Amory, napęd na 4 koła, ABS, całkiem pokaźny bagażnik
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Jak tak patrzę na te Wasze przygotowania to aż mnie nosi żeby już kupić coś dla dziecka, ale jeszcze się obawiam. Boję się, że w razie "W" zostanę z tymi przypominajkami.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
super fury
reklama
Podziel się: