reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Lilonka śliczniutkie są twoje maleństwa, nie mogę się napatrzeć takie słodziaki, tylko gratulować :tak::tak::-)
Gnagna mogę sobie wyobrazić jak Wam mała dokucza, pod nami mieszka małżeństwo z maleństwem i zawsze wieczorami jak sie kładę to słyszę płacz, często też jak się w nocy budzę.
18 miesięcy to i tak spory odstęp, patrząc na nasze problemy z zajściem to zacząć się starać chyba można szybciej, bo to nigdy nic nie wiadomo ;-) teraz nasz plemniczek płynął do komóreczki aż 22 miesiące hehe

Ja mam straszne problemy ze spaniem w nocy, rano muszę to odsypiać :eek: U nas dziś przepiękna pogoda

reklama
lilonka super te Twoje Smerfiki, tak słodko wyglądają razem. A widać czy będą podobne? :-)
gnagna jeszcze ja, jeszcze ja... :tak: Co prawda nie wiem czy u mnie będzie CC, ale mam nadzieję się "wcisnąć" między sun a eevlee. Dobrze że z małą ok, a rehabilitacja pomoże że nie będzie śladu tak jak napisałaś :tak:

Widzę, że już się pary "wózkowe" potworzyły. gnagna i sun, pełna i nowa
Szkoda że z moich okolic nie ma nikogo...

Ja jak się lepiej poczułam po moim przeziębieniu to ostatnie dwa dni spędziłam na świeżym powietrzu, a wczoraj aż się zabrałam za porządki w ogrodzie i dziś mnie plecy bolą :tak:
A mój wystający brzucholek nie pomaga :-D

38t4d.jpg

Załączniki

• 38t4d.jpg
    38t4d.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 29
Piekne maluszki, piekne brzuszki tylko pozazdroscic.....

Tak patrze kochane na Wasze suwaczki i mysle sobie,ze jakby udala sie moja 1 lub 2 IUI to bylabym albo wysoko w ciazy albo juz z maluszkiem chodzila.....zalamuje sie czy kiedys to w koncu nastapi...

Piekna pogoda u Nas i pelno ciezarowek i mamusiek z wozkami...dobijaja mnie takie widoki...

Duzo zdrowka dla Was :*

U mnie w poniedzialek podgladanie pecholi tym razem po Femarze i zobaczymy co i jak....w maju umawiam sie do Bialegostoku na wizyte w sparwie IVF, mam nadzieje ze jak u Pelnej bedzie ze odwolam wizyte hahaha :-):-):-)

Agusiaks, brzuszek śliczny :-) ale daj sobie spokój z porzadkami ogrodowymi. Odpocznij póki możesz.

Hope trzymam kciuki byś poszła w ślady pełnej!

hope życzę Ci byś musiała odwołać ten Białystok :tak:
eevlee myślałam że jak się trochę poruszam to może coś przyspieszę, bo jak tak dalej pójdzie to mnie obie z sun wyprzedzicie :-D A jak Ty się czujesz? I jak maluszki?

Cześć dziewczynki :-)

Jestem już spakowana... i nie ukrywam, że obleciał mnie strach... bo miałam troszkę problemu z zaświadczeniem od gastrologa do wskazań na cc i mam nadzieję, że dobrze m i to napisał i nie będą w szpitalu robić problemu, bo psychicznie się już nastawiłam na cesarkę... :sorry:

Jak coś to będę pisała albo do Pełnej, albo do Agusiaks bo do nich mam nr tel. :-)

reklama
Pełna będę Was informować na bieżącą ale proszę jutro trzymać kciuki, abym od razu poznała date cc :-) i aby to był poniedziałek lub ostatecznie wtorek :-)

Agusiaks brzuszek masz piękny i widzę, że nie masz rozstępów ;-) no ja niestety mam sporo (pojawiły się po 30 tc. i są umiejscowione nisko, więc mam nadzieję, że po porodzie zmaleją i nie będą widoczne) dlatego nie pokazuję go obecnie publicznie :-) no chyba, że w ubraniu :-)

Ostatnia edycja:
Do góry