reklama
Agusiaks mi to się jakoś szczególnie nie śpieszy... ale moja P. gin wpadła w panikę jak się dowiedziała, że mam nawrót choroby wrzodowej i już dziś położyłaby mnie do szpitala i cięła... ale dopiero we środę mam wizytę u gastrologa, który wyda mi zaświadczenie o cc... Ona wczoraj dała mi już skierowanie do szpitala na cc... ale muszę mieć jeszcze od gastrologa... ;-) A ty zdrowiej, bo jak zaczęłabyś teraz rodzić no to raczej nie fajnie... Ale mam nadzieję, że troszkę Ci już lepiej?????
Aaaa jeszcze w poniedziałek jadę do laboratorium zrobić posiew na GBS ;-)
Idę szykować obiadek z mężulkiem :-) Jak coś to zajrzę później... :-)
Aaaa jeszcze w poniedziałek jadę do laboratorium zrobić posiew na GBS ;-)
Idę szykować obiadek z mężulkiem :-) Jak coś to zajrzę później... :-)
Ostatnia edycja:
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
No to laseczki Lucy_82 z wątku IUI zaciążyła po czwartej IUI :-) Już ją do nas zaprosiłam
pełna dzięki za info :-)
Strasznie się ucieszyłam i od razu zerknęłam na nasz stary wątek.
Widzę, że mamy dwie nowe ciężarówki. Oprócz lucy jest jeszcze aska.
Obie zapraszamy do nas i lista na pierwszej stronie będzie się teraz pięknie wydłużać
Strasznie się ucieszyłam i od razu zerknęłam na nasz stary wątek.
Widzę, że mamy dwie nowe ciężarówki. Oprócz lucy jest jeszcze aska.
Obie zapraszamy do nas i lista na pierwszej stronie będzie się teraz pięknie wydłużać
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Kurcze, jak się cieszę :-) Jak się bardzo cieszę :-) Dziewczyny ostatnio na wątku staraczkowym nie miały za lekko, a tu tak optymizmem powiało
pełna_nadziei83
Też się cieszę że w końcu są nowe ciężarówki, bo ostatnio było tam mega smutno
a dziś mojemu emkowi zmarła babcia :-( byliśmy na to przygotowani, mimo że trzymała się świetnie, ale miała 90lat
a dziś mojemu emkowi zmarła babcia :-( byliśmy na to przygotowani, mimo że trzymała się świetnie, ale miała 90lat
Ostatnia edycja:
Paulina1984
Zaangażowana w BB
pełna, bardzo mi przykro:-(
ewirut1
Emi87- mamy praktycznie takie same terminy ja mam na 8.08
Sun7- tak masz racje, że wada wzroku nie jest podstawa do cesarki . Lekarz mi tłumaczył , że okulista bada dno oka, bo to jest ważne w tym przypadku ,jeżeli siatkówka oka jest słaba to może sie odkleic i po to jest robione to badanie, przed podjeciem decyji czy cesarka czy nie....
Pełna- ja wiem , że to przesady tylko pamietaj , że w stanie błogosławionym na pogrzeby sie nie chodzi
Przykro mi bardzo współczuje:-(
Sun7- tak masz racje, że wada wzroku nie jest podstawa do cesarki . Lekarz mi tłumaczył , że okulista bada dno oka, bo to jest ważne w tym przypadku ,jeżeli siatkówka oka jest słaba to może sie odkleic i po to jest robione to badanie, przed podjeciem decyji czy cesarka czy nie....
Pełna- ja wiem , że to przesady tylko pamietaj , że w stanie błogosławionym na pogrzeby sie nie chodzi
Przykro mi bardzo współczuje:-(
Ostatnia edycja:
pełna_nadziei83
Ewirut nie znam tego przesądu
reklama
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Też słyszałam ten przesąd, ale w trochę innej wersji, że owszem chodzi się, ale lepiej się ze zmarłym nie żegnać, nie patrzeć, nie dotykać. Dlaczego i co się niby miałoby stać, nie mam pojęcia.
Podziel się: