reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori mojemu m tak się to imię podoba że normalnie żadne argumenty do niego nie docierają mnie też się to imię podoba ale nie ma w nim tego czegoś co by sprawiło że nie mogłabym brać pod uwagę innego imienia. a co do Lily to ja nie jestem zdania żeby ze względu na imię tak dużo można było cech przenieść zależy od dziecka ja się i tak nastawiam na to że będzie wyło 24h na dobę bo Julka była bardzo grzecznym dzieckiem więc teraz liczę się z tym że poczuję co to znaczy mieć dziecko :-D:-D

reklama
Malami - jeszcze sie nad tą firmą zastanawiam STERNTALER ochraniacz gruby myszka Mathilda NOWOŚĆ (3116491734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/2-el-posciel-myszka-mathilda-sterntaler-i3133810782.html

z tej stronki podobają mi sie obie z góry, ale cieżko sie zdecydować http://muzpony.com.pl/sklep,kategorie,kat,45,10.html?down=&up=

AdaW - ja tam sobie wizualizuje w głowie grzecznego aniołka... wiesz na zasadzie prawa przyciągania hehe :-D

Ostatnia edycja:
Kurcze nie wiem czy każdemu odpisze bo juz zapomniałam

losiczko czekamy na zdjęcia nowego projektu :)

lori i Ada hehehehe

violu zdrowka dla was ;)

ilonko zazdroszczę tego rozpieszczania ;)

malami ale szalejesz :)

yyyyy wiecej nie pamietam przepraszam ;(

caluski dla wszystkich

edit

lori ja tez sobie robiłam takie wizualizacje hehe i co ? I mam aniołka z różkami

Liluu - a jaki macie teraz wózek? ... chyba przegapiłam jak wstawiałaś :sorry2: ... no i spróbuj z tą chustą, byle do lata to będziesz brała ją na kocyk. Nie no może masz aniołka tylko takiego co nie lubi spacerów :-p

Witam wiosennie :-) słoneczko świeci, że aż miło :tak: +18’C oczywiście w słońcu, ale jednak :-)

Martuś
dziękuję :* no nareszcie, teraz jeszcze tylko ją podpisać i ulga jakich mało
:tak:
Miłych i owocnych zakupów- mam nadzieję, że dojdą do skutku
:-)

Losiczko czekam z niecierpliwością na projekt-zagadkę
:-)
Jak ciocia?
:confused:
Może szybciej będzie Franuś, albo Franciszka niż Ci się wydaje
:tak:
U mnie będzie kieeeedyś Szymon- mi to imię podoba się od zawsze, a ostatnio i K powiedział, że Szymon to fajne imię- co jest mi bardzo na rękę, jeżeli oczywiście nam się nie odmieni do odpowiedniej chwili
:-D

Violu dobrze, że z dzieciakami lepiej
:tak: teraz Ty się kuruj, żebyście mogli korzystać z pięknej wiosennej pogody całą rodzinką :-)

Ada ja mam umowę na nieokreślony od kiedy tylko zaczęłam pracę
:tak: Nie zmienia to jednak faktu, że nie zostaję tam :tak: Chodzi o umowę K, bo do tej pory miał dwie na określony :blink:

Lori moja kuzynka ma córkę- Olę. Super z niej dziewczynka, wygadana, rezolutna naprawdę baaaardzo fajna
:tak: ale, jak była niemowlaczkiem dała im niemiłosiernie popalić :-p Spania i spokoju to Oni przy niej kompletnie nie mieli :no: Na szczęście młodszy brat Oli im to wynagrodził, anioł- nie dziecko :tak: Mam nadzieję, że Twoja Ola jednak będzie mniejszym rozrabiaką :-)

Produkcja na forum rośnie- jak to było w tedy kiedy do Was dołączyłam i to mi się podoba
:cool2:

Miłego, słonecznego Dnia :*

Lori, Ola też mi się podoba, ale moja eks szwagierka ma tak na imię i u mnie odpada:sorry2: Skoro ci się podoba to imię, to czemu nie. Drugie jej wybierz sama;-)

Paula - a może pojedziesz do swojego i tam gdzieś pracy poszukasz skoro on ma umowe na stałe a tak to ciągle w rozjazdach jesteście.

Roszpunka - drugiego tez nie wybiorę bo ma być Teresa po mojej świętej pamięci teściowej :blink: .... jak widać nie mam w domu nic do gadania tylko z kasy trzeba wyskakiwać :-D:-D:-D

wczoraj Mati przyszedł do mnie nachylił sie nad brzuchem i zaczął krzyczeć "Ola kopnij, Ola kopnij" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lori taki jest plan, tylko najpierw On musi się zdeklarować, żebym była pewniejsza przyszłości :tak: I w tedy ja poczynię kolejny krok :-p

Do góry