reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczynki nie strasznie mnie ze tak może juz zostać bo ja deprechy dostanę w domu :( bo przeciez ona juz jeździ w spacerowce twarzą do nas

Witam was wszystkie

Po prostu nasza mała jest wyjątkowa :-) I ma gdzieś wozio bo jak ja niosę to widzi lepiej i wiecej madrala mała

ok madrala wymusza dopisze pózniej

No dobrze, dobrze jestem odhaczam obecnosc :-D
zapracowana ciagle takze troszke do tylu jestem tutaj :-:)sorry2: wybaczcie ...

Losiczka kwiatuszki mialam wyslac w piatek ale nie dorobilam jeszcze tych zaleglych :zawstydzona/y: ale postaram sie szybko to zrobic
czekamy na wynik badan... moze jednak nie bedzie tego adhd :tak::tak:
Martus :-p jestem, jestem :-):-):-):-):-):-):-) doszla paczuszka w piatek.. ale nie mialam nawet kiedy napisac :sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zreszta napisze Ci esa zaraz :-)

Viola sie porobilo .... dobrze ze m zdrowy ... to niech sie zaopiekuje Wami,,, i bedzie dobrze... zdrowka kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilu ale bryka :szok::szok::szok::szok::szok::szok: nawet nie wiedzialam ze takie cos istnieje :-D:-D:-D hihihi super ..... moze jak Lily bedzie wieksza to bedzie lepiej, bedzie obserwowac swiat itd

Marysiu a to chyba moj Pawelek tak produkuje sikow skoro ciagle trzeba zmieniac... tzn tych rosmanowskich nie - na szczescie :) bo przebierany byl ze 4 razy dziennie :szok::szok::szok:
Agnes kotus to normalne ze dziecko staje na nozki !!:tak::tak: :-) Pawelek tez mial sztywne nozki jak byl taki jak Olus :-D:-D
wspolczuje tych nocek i tego wczesnego wstawania :-:)-(
Katrina ale Kubus duuuzy i cory jakie piekne :-):-):-):-)

Rozia sofa bardzo ladna .... i napewno bardzo wygodna hihhi :-p:-p:-p:-p

Truskawka jak nocki ???? nie wiem czy pisalas ... ale nie na bierzaco jestem ostatnio :-(
katka jestesmy z Toba myslami ... wracaj do Nas,,,, wyobrazam sobie ze bardzo przezylas porazke... ale trzeba isc dalej i dalej walczyc

Roszpunka My tak samo juz przeszlismy na spacerowke w sobote :-):-):-)
spiworek bardzo fajny, bedzie Wam sluzyl dlugo :-)

i tyle co pamietam :-:)baffled::baffled::baffled:

U mnie weekend uplynal pod znakiem sielanki - oczywiscie dzieki m :-D:-D:-D:-D
wariat ostatnio za bardzo mnie rozpieszcza ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hihi

Kurcze musze uciekac.... na poczte wyslac stos zamowien :baffled::baffled: a przede mna tyle roboty w tym tyg ze az mi slabo jak pomysle :baffled::baffled:

milego dnia:-)
U mnie tez wiosenka :-D:-D:-D:-D:-D

Jak coś pomyliłam proszę o litość koncentracja u mnie marna

Rozia jaka ty ładna jesteś :*

losiczko gratulacje z powodu pracy m, trzymam kciuki za ciocię moja sąsiadka miała sepsę i ją uratowali bądź dobrej myśli

lilu ale mała daje popalić, rowerek bardzo fajny

katrina ale z Was fajna paczka

paula cieszę się z umowy :tak: czyli zostajesz w robocie?

agnes ja nie jestem ekspertem ale dwie rzeczy mi się nasuwają pierwsza może Olek się nie najada może mu co drugie karmienie butelkę dawaj... ( bo piersią go karmisz?) dziś jestem rozkojarzona i mogę byki strzelać drugą rzeczą są ząbki Julka pięknie spała dopóki jej iść nie zaczęły i wtedy się zaczęły schody

viola dobrze że z Antosiem lepiej teraz siebie wykuruj :tak: Dobrze wyczytałaś ja będę mieć Antosia bądź Lilianę więc gusta mamy podobne:-D

ilonko jak tam zdrowie kolka przeszła całkiem?

rozszpunka jak fajnie też bym chciała gdzieś jechać... mam nadzieję że pogoda się Wam uda

lori kopniaczki są super wtedy się więź jak dla mnie wytwarza największa bo już w 100% kobieta się upewnia że to nie fikcja tylko jest tam mały ktoś po drugiej stronie ;-)

marysia to najlepszego dla m jutro w domu więc nie będzie okazji

joanna jaką ty masz figurkę i klasę ślicznie

malami a co zamierzasz dziś kupować? coś konkretnego czy zależy od okazji jakie się trafią? a nie myślałaś popatrzyć za pościelą do łóżeczka na allegro? oni tam mają bajkowe kolory pełną gamę

ja tez taką mialam u babci w górach, drewnianą hihi każdy szczebelek był w innym kolorze i pamiętam jakby to było wczoraj. Musiała mi sie widocznie wyjątkowo podobać :-p

a ja wam sie tez troche pożalę, w prawdzie chwilowo u mnie jest mega stabilizacja i w reszcie święty spokój wiec troche bede w tym momencie próżna ale co mi tam.

Imię dla synka wybierał mąż, nic mi sie nie podobało wiec on zadecydował. Pamietam że jeszcze pierwsze dwa tygodnie po porodzie kombinowalam czy może jednak nie zmienic na Mikołajka albo Antosia, ale sie jakos przyzwyczailam do Mateuszka i teraz uważam że to był super wybór. Mąż obiecał że dla drugiego dziecka ja bede wybierała i on akceptuje wszystko byle by nie Wanessa i Jessica :-p bardzo sie cieszyłam i generalnie dużo myslalam o imieniu bo to dla mnie ważne. Teraz jak przyszło co do czego to znowu imienia nie wybierałam bo syn sie uparł że ma być Ola. Dyskusji nie ma żadnej, wszystkie propozycje szybko odrzuca. Ciągle mówi do brzucha Ola, każdy sie przyzwyczaił no i reszta rodziny też mówi Ola. Wiec juz raczej tak zostanie i ja nie mam nic do gadania. Imię jest ładne, bardzo mi sie podoba. Ma fajne znaczenie i pozywtywne skojarzenia. Wszystkie Ole jakie znam to były mądre, wesołe i ciepłe dziewczyny, ale jest mi po prostu przykro że znowu mi nie było dane i jakos mi to tak wewnętrznie nie daje spokoju.

Ilonko :-D mam nadzieje ze sie podoba i może byc coo :baffled:?

Ada ja musze osobiscie dotknąć tą pościel :-D:-D:-D no bo komplet chce dzis kupic,recznik po kąpaniu i kilka pajacyków i jakies spodenki :tak: ale plan hihi a i butelki i pewnie cos jeszcze wymyślę ;-)

Losiczko ...jeszcze nie masz????

Lori u mnie Julka mówi na wszystkie malutkie dzieci (jak jej takie zdjęcia noworodków pokazywałam żeby wiedziała że to takie malutkie się urodzi a nie jakieś takie że biegać będzie) że to są Mateusze nie wiem czemu....:-D

No widzisz na Lilianę naciska mój mąż i moja mama a ja sama nie wiem, nie mam lepszego imienia więc właściwie też sobie nie wybiorę....

Malami rozumiem z tym dotykaniem ja mam pościele więc mi nie trzeba ale też dotykałam :p zazdroszczę ci trochę tych zakupów ja na razie nie szaleję ..... u mnie na "tapecie" meblowanie pokoju i jak przeprowadzić remont :) czekamy na pogodę i kasę :-D

reklama
Malami - jesli chodzi o pościele to tez tak mam że wolę pomacać bo juz sie przejechałam nieraz, ale moge Ci polecic firmę Feretti. Zobaczylam u koleżanki i byłam zachwycona, zamawialam na allegro i super. Porządny materiał i wytrzymały.

AdaW - mi sie właśnie Lilianka podobała, ale po przejsciaś Liluu to ja juz nie bede lepiej ryzykowac :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry