reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu jak ją to boli to daj przeciwbólowego i przeciwzapalnego w syropie np.ibufen. a tak to nie wiem co ci doradzić trzeba by było w aptece spytać bo ja nie miałam takiej sytuacji miała nie bardzo zaczerwienione dawałam syrop i na tym koniec

dziewczyny czy któraś nie ma namiarów na fajne zwykłe usg w okolicach Krk? No i nie drogie bo nie mogę zdobyć namiaru na tego lekarza co mi poleciła położna.

Ostatnia edycja:
reklama
Ho Ho Ho Merry Christmas

Truskafffka
wszystkie fotki są boskie!!! A Maleńka… co tu dużo mówić- do schrupania
:-) A Matik widać, że baaardzo dumny z siostrzyczki :tak:

Violu tulę mocno :* Duuużo zdrówka
:tak:

Kasiu-es dziewczynki mają boskie zdjęcie- śliczne są
:-) Gratulacje również dla wykonawcy fotki- Dziama dooooobra robota :cool2:

Rozia oj udała Wam się ta Bianeczka
:-)

Lori a Ty kochana już na L4 siedzisz?
:confused: Bo coś mi się gdzieś obiło o uszy, a nie wiem czy to już :-p

Marta zapraszam serdecznie!
:tak: Jeszcze mam kilka kawałków, także czekam na Ciebie zaraz po wizycie :-) No chyba, że chcesz już teraz, to proszę bardzo :tak::tak::tak:

Ada no pocieszam się tym, że już bliżej do codziennego bycia razem niż dalej
:-)

LiLuu proszę ucałować nózię Lily ode mnie :*

Ja dzisiaj wstałam przed 11:00 ale mam na swoje usprawiedliwienie to, że to było po wczorajszej nocce, a dzisiaj idę znowu na nockę… umrę
:baffled:

Miłego śnieżnego Dnia :*

Ada jest bardzo dobry lekarz od usg, dr Wiecheć. I jeszcze jedna babka, ale zapomniałam sobie jej nazwisko... Dr Wiecheć przyjmował na pl szczepańskim, ale teraz już swój gabinet ma gdzieś chyba w okolicach borku fałęckiego, ale nie jestem pewna. Wejdź na forum regionalne, na Krajków i tam jest temat o usg w Krakwie i jestam namiar na niego. On mi robił amniopunkcję, bo pracuje na kopernika. Jest jednym z najlepszych specjalistów od usg. Z tym,że usg prenatalne, to koło 200-300 zl kosztuje u niego...

Witam ...znów z kawką zbożową :p

zajadam do tego gotowaną paćkę-jabłka z marchewką, bo mała od wczoraj jakieś rozwolnienie ma :/

szwy zdjęte, mops odwiedzony, biurokracji ciąg dalszy jutro
D do Krakowa nawet nie wybył, bo taka śnieżyca u nas...bez seensuu :/

Paula dokładnie, trafiłaś w sedno....merry chistmas....:eek::baffled::confused2:
Liluu zaciskam kciuki żeby mała pokochała nową brykę :)
dawaj znać jak nóżka
Viola ehhh oby pieniążki szybko dotarły...
zdrówka dla dzieciaków
Rozia rozpieszcza was Bianka :)

ii yyy...więcej nie pamiętam:sorry:

pozdrawiam, życzę miłego dnia i dziękuję za przemiłe słowa o dzieciakach :)

Jezu tak swoją drogą to Amelka ma JUŻ tydzień :szok: Niby niedużo, ale z drugiej strony to JUŻ tydzień :-)

Ja chyba mam jakąś śpiączkę :oo2: spałam prawie 15 godzin i znowu mi się chce :huh:

Dzięki Rozia niestety szkoda mi kasy na razie na takie bajery wiesz szukam najzwyklejszego w świecie usg ..... tak żebym mogła zdjęcie ładne Julce pokazać.... że też nie mam namiarów na tego lekarza :-( wiem że 60 zł zwykłe usg u niego kosztowało.

reklama
Dziewczynki ciiiiiiiiiiiiiiichooooooooo sza ale na razie wozek przeszedł pozytywna próbę !!!!!!!!
pomimo ze nam sie obudziła w centrum to i tak dojechalismy do domu bez wyciągania jej i nawet w domu mogłam spokojnie siku zrobic i ręce umyć :-D:tak:

Do góry