reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam się i przywołuję natychmiast wiosnę!!!! jeszcze tydzień śniegu i zaliczę depresje :confused2:

Rozia - mnie właśnie teść tym wkurzał. Mati generalnie jest grzeczny i to jest ten typ książkowego aniolka, ale wiadomo że to tylko dziecko i tez ma czasem swoje chumory i gorszy dzień. Teść od razu taki zdziwiony że jak to. Albo mówie mu, tłumacze jak krowie na rowie żeby go nei nosił, nie dawał słodyczy bo ja potem mam jazde w domu. No ale jak ? z Mateuszkiem? na pewno zmyślasz bo on taki grzeczny grrrrrrr

reklama
Hejka i ja z rana sie melduję

Lori wymieć tą zimę :crazy:

Ilonko zdróweczka :*
Liluu ale wózek fajny dla niuni :-):-) co do pogody to u nas też ziiiimno grrrr :wściekła/y:
Losiczko hehehe usmiałam sie dobre dobre te kawały
Rozia czyli cały czas u mamy :-D:-D i co odpoczywasz sobie troszkę ?????? fajnie jak Bianeczka taka grzeczna
ViolaPop zdróweczka dla dzieciaczków ....u mnie młody tez zaczyna kaszelek miec i mam nadzieje ze mu bardziej sie nie rozkręci
Joasiu ja tez jestem po swiętach cięższa:baffled: a lenia to mam od tej pogody hihi

Ja od 5 nie spie :eek: zresztą całą noc chodziłam bo 6 razy na siiiisiu wstawałam :baffled: masakra a Oskar urządza sobie dyskoteke w moim brzuchu :tak:
wiec Pauluś jak tak spac nie moge i pogoda do duuuu py to wpadam na te ciacho ;-)

Dzis ginek na 15 :szok: i zobaczymy czy znowu małego wierciocha podejrze
wczoraj w H&M kupiłam mu dresiki i 2 bodziaki ....... z ubranek juz mało zostało do kupienia na 62 cm i czas powoli kupowac na 68 ...,no i jeszcze posciel ,materac,butelki i takie pierdołki

a własnie mamusie pytanko mam .....rozmiar 68 to od ktorego miesiąca bo juz zapomniełam tak od 2 czy 3 ?????

a i Liluu czy opłaca sie tu po przecenach kupować ????
Buy Boys Clothes | Boyswear and Clothing | Next Official Site

Dzień dobry :-)

Martuś ano jeszxcze u mamy, ale jutro już wracamy do domu... A co do rozmiarów, to my teraz na 62 dopiero wchodzimy, także do 68 to jeszcze nam trochę zostało :-) Zresztą wszystko zalezy od sztuki, bo rozmiar rozmiarowi nie równy... Mamy teki rzeczy 56, które w zasadzie od razu były za małe, a mamy takie, 62, które są teraz na styk... Ale 68 to jednak jeszcze długo nie załozymy :-)

Lori anoi tak to jest u dziadków :-) Ja to sie z mamy śmieję :-)

Losiczko tylko się nie zaszuraj :-)

Miłego dnia kobietki :-)

witam i ja po świetach

martuś brzuchol super. ale mi tęskno za takim. fura Oskarka tez super. co do rozmiarów to różnie bywa. Olek teraz pomału wyrasta z 68 i już na 74 wchodzimy. 68 to gdzieś 4 miesiąc. nasz bąbel nie jest mały a 68 teraz.

violuś zdrówka dla dzieciaczków

liluu twoja fura też super

lori brzuszek fajnusi. i gratuluję udanej wizyty

resztę przepraszam ale czytałam na raty i nie pamiętam więcej:sorry:

Witam i ja po długiej świątecznej przerwie. Wczoraj do południa mieliśmy piękną pogodę że w bluzie ciepło mi było niestety po południu kurtka i czapka przygotowałam sobie na dziś kalosze do pracy rano wstaje a tu śniegu ponad kostki chcę wiosnę bo z praniem mam zaległości:-(

Lori spory masz brzuszek jak na 16 tydzień albo może mój jakiś mały czy coś ..... mi lekarz też coś wspomniał że łożysko z przodu .... więc może dlatego pomimo że już 22 tydzień jeszcze nie kopie jakoś bardzo ja czuje i to mocno ale na zewnątrz bardzo nie czuć...... nie wiem nie znam się na tym :tak:

ilonko biedactwo zdrówka

malami wózek ekstra ja mam po Julce beż z granatem praktycznie nic nie zniszczony więc tylko znieść z strychu i odświeżyć ;-)tylko ja mam na dużych kołach i dość ciężki ale na moje tereny idealny :-) nie przejmuj się na razie zobaczysz jaka będzie pogoda o sobie wtedy ciuchy dobierzesz ja kupuje tylko na 56 kilka rzeczy a resztę czas pokaże

losiczko ty ..... jajcaro :-D

lilu jak mała ? wózek fajny mam nadzieje że się małej spodoba i wkońcu spacer będzie relaksem a nie stresem.

paula nie martw się kilometrami już tyle wytrwaliście że teraz już tylko lepiej będzie :tak:

dziama jak tam przygotowania do ślubu?

sylwia jak oliwka?

truskafka widziałam zdjęcia śliczna jest Amelka oby jak najdłużej taka grzeczniutka została :-D

Więcej nie pamiętam

Ostatnia edycja:
małami spokojnie 68 jak będzie miał 3-4 miesiące. Olek jak się urodził miał 59 cm czyli nie był malutki a 68 jeszcze teraz nosi a ma juz 6 miesiący chociaż to już ostatnie chwile i już na 74 wejdziemy

to tez zależy od ubranek bo zdarza się że jeszcze teraz 62 założy a niektóre 74 już ma na styk ale generalnie 68 nie wcześniej jak koło 3-4 miesiąc

Agnes czyli no stress :-) ,bo tez sie zastanawiałam jak to było bo mój Szyma urodził sie 57cm i nie pamietam do kiedy 62 nosił ,a tego troszkę juz mam i nie wiem ile dokupic jeszcze bo : mam 4 pajace ,9 body na krótki rekaw i 5 na długi ...2 pary połspiochow ,3 pary spiochów ....2 kaftaniki ale to na 56 i 2 body z długim rekawem tez na 56 bo to do szpitala ,1 spodenki ,dersiki na 62 .... kurcze i nie wiem co jeszcze :baffled:.Mysle ze jeszcze dokupie bodziaki z długim rekawem i moze spodnie jakies

malami na 56 nie rób zapasów bo dzieci szybko wyrastają a na 62 ja mam 4 body z krótkim z długim 3 dresiki 8 spiochów 10 kaftaników ale myślę że będę kupować na bierząco teraz taki dostęp w ciągu tygodnia z alegro nawet przyślą więc się nie wczuwam :tak: i od razu chciałam sprostować że to rzeczy od rodziny i po Julce ciuchów jeszcze nie kupowałam nic jeszcze nie kupowałam:-D

reklama
Witam dziewczynki

My po szczepieniu mamy opuchnieta nozek z czerwonym Plackiem wielkosci 5zl co z tym zrobic ? Wiecie może bo mnie sie to nigdy nie zdarzyło :(

malami next to ubrania bardzo dobrej jakości nawet po praniu ne zmieniają kształtu :) a co do ceny to nie wiem ak to u was wyglada ale tutaj sie bardzo opłaca

buziaki dla wszystkich

Do góry