reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori to widzę, że trafiłam idealnie :cool2::-)
Podeślij Go do mnie :-D przejmę Go na chwilę, żebyś mogła odpocząć :-)

Losiczko :-D:-D:-D widzę, że humorek dopisuje ;-) to dobrze! :tak:

Witam po swietach..z zasniezonej krainy:-):-)troche ciezejsza:-)i leniwa :-):-)

Lori-ciesze sie ze wszystko ok
Malami- pojazd super.tez lubie ciemne kolorki..
Losiczko-widze humorek po swietach..a jak bedziesz swojego M gdzies wysylac daj znac ..dorzuce mojego :-):-)
Paula- ty znowu kusisz slodkosciami:-):-)
Ilonko- zdrowka :-)
Reszty nie pamietam..:-(

Lori, śliczny brzuszek! Ach, jak by się chciało taki ponosić. I do tego z taką różowiutką zawartością;-) Cieszę się z tobą, że wszystko dobrze jest i że Olusia rośnie zdrowo. No i że nie zamieniła się w Olusia;-)

Malami, super fura! Oby dobrze się sprawowała:happy2: Czekoladka to super kolor:tak:

Truskafka
, masz rację, leci ten czas jak szalony. Ani się obejrzymy jak nasze szkraby skończą roczek, a później już poleci. Cieszę się, że już się zadomowiliście z Amelką. Nie mogę się doczekać zdjęć!

Paula, ja też za ciacho dziękuję, jeszcze nie podojadaliśmy świątecznego. :sorry2:

Noz K.u.w.a napisałam sie jak idiotka ii post poszedł sie walić :angry::wściekła/y::wściekła/y:

No więc ja dziś późno bo rano mieliśmy dwie wyprawy z Lily jedna do centrum zdrowia na ważenie i tu mamy 6.600 czyli przybieramy to minimum a potem szczepienie i dzisiaj było spokojnie tylko raz zaplakala przy drugim wkluciu za miesiąc najgorzej bo bedą 3 wklucia plus ta cholernie bolaca :(

u nas pogoda przepiękna ,słoneczko świeci jak szalone ale uwaga zimno jak diabli chyba -10 jest a wiatr taki ze zwala z nóg :angry: I żeby nie było za kolorowo to Lilusia dała rano swój popis :confused: Darła sie jak by ja ze skory obdzierali wzięłam ja na ręce ale ze wiatr wiał i ja zatykalo to krzyczała jeszcze głośniej :confused: Ze dwa razy jej kaptur zwialo a ze czapki nie ma bo se założyć nie da to może być ciekawie mam nadzieje ze jej Uszka nie zawialo :no: W akcie desperacji kupiłam nowy wozek

https://www.google.pl/search?q=quin...eb&biw=1024&bih=644&biv=i|1;d|KWfruX-Ntc0JnM:

mam nadzieje ze go polubi bo przez nia w domu siedzę cały czas

Lori gratuluje udanej wizyty

Ilonko wracaj do zdrowia szybko

losiczko ;-) :-D Dobre dobre

marta wozio miodzio

Paula jak dzisiaj sie czujesz?

sylwia i Rozia buziaki dla maluszkow

yyyyyy wiecej nie pamietam :zawstydzona/y: Ale buziaki dla wszystkich

Człowiek częstuje, a tu takie wybredne Babulce noooo nieeeee :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Joasiu
słodkości nigdy za wiele
:-p

Roszpunko to zapraszam na żelki
:-)

LiLuu no to miałyście znowu przygodę z Lily. Mam nadzieję, że skończy się dobrze tzn. nie odchoruje tego wiatru...
:no: Wózeczek fajny, oby tylko spodobał się księżniczce :-)
Ja czuję się byle jak, staram się nie myśleć, bo od razu łapie mnie dołek, dlatego odpędzam od siebie myśli o kilometrach
:tak:

Witam poświątecznie.

Truskawka super,że spędziliście święta w domu. Jeszcze raz gratulacje.

U mnie masakra 1 dzień świąt ok, 2 dzień werka wstała z gorączką i kaszlem dziś była u lekarza zapalenie oskrzeli a ja w portfelu mam 20 zł :( Poszła do dziadka,dziadek wykupił jej recepty. Dziś Antoś katar, godzinę temu gorączka 38 stopni. Jutro czeka nas wizyta u lekarza a ja ciągle mam tylko 20 zł :( Nie mam od kogo pożyczyć bo wszyscy na święta się wypstrykali :( echhhh czekam na pieniądze ze skarbówki jak na zbawienie i na przelew od Asi,mam nadzieję,że banki nie zrobiły sobie wolnego po swiętach. echhhh ryczeć mi się chce.:-:)-:)-(

Przepraszam że tylko o sobie ale musiałam się wyzalić:( Jeżeli Antek się nie obudzi to zaraz was nadrobie

I ja się melduję :-)

dopiero teraz, bo jakos tak nie po drodze mi było z kompem :-)

Lori brzuszek śliczny i super,że wizyta udana :-) Wiedziałam,że wszystko ok będzie :-) I oby tak do końca :-) A co do Olci, to dziewczynki tak mają,że chwalą się tym co mają między nogami :-D Mam tylko nadzieję,że jak podrosną, to jednak takie chętne do pokazywania nie będą :-D:-D:-D

Liluuu Ty to masz z tą Twoją córą :-) Prawdziwa księżniczka z niej :-)

Malami tutaj też widzę czarny kolor, ale wierzę Ci na słowo :-)

ilonko słońce wracaj szybko do zdrówka :-)

Violu masz Ci los... No Wam też zdrówka życzę !!!

losiczko no niestety tak to tej,że w takich sytuacjach liczy sie każdy dzień i każdy dzień jest ważny ... Także ciesz sie każdym dniem z ciocią i staraj sie,aby było ich jak najwięcej ...

Dziama a jak przygotowania do slubu ??

Paula nie smutamy się :-):-):-)

Jutro mój m do nas przyjeżdża :-) W końcu :-) Prawie tydzień sie nie widzieliśmy :-) Pytałyście jak Bianka :-) A Bianka jak to Bianka, grzeczna jak zawsze :-) Wszyscy się dziwią :-) Tfu, tfu, tfu :-D:-D:-DDo tego stopnia,że moja mama jak się zdarzy małej skrzywić, to panika,że coś dziecku jest, bo ona przecież grzeczna jest :-D:-D:-D

Zmykam już do spanka, także kolorowych snów moje Panie :-)

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Violu z skąd ja to znam :-( :-( :-( My nadal czekamy za całkowitym rozliczeniem. Trzymaj sie kochana.Zdróweczka dla dzieci .Jak bym miała to bym Ci chociaz 50 zł przelała :-(

Roszpunko dlaczego mi nie odpisujesz :-( :-( :-(

Ilonko :-)

Dzisiaj mam troche szuranka :-)

Miłego dnia :-) :-) :-)

Do góry