reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tylko na chwilkę bo nie wiem ile Antek pośpi. Od wczorajszego wieczora temp mu nie spada tzn spada z 39 na 38. Cały czas na rękach a śpi po 10 min i też na rękach. Nie mam już siły. W nocy nic nie spalam,ciekawe co będzie tej nocy:( Byliśmy u lekarza i niby osłuchowo czysty,ale to moze się rozwinąć tym bardziej,że werka ma oskrzela. Martwi mnie ta gorączka bo na dodatek nie chce pić.
na zbicie gorączki dostaje co 6 godzin ibufen i co 6 godzin czopek paracetamol 150 czyli co 3 godziny coś a tem jak nie spada tak nie sapada. A najlepsze jest to,że już nie chce brać leków i znowu wszystko na siłę ehhhhhh
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Violu - obserwuj Antosia, bo jednej dziewczyny synek tez osłuchowo czysty, wszystko Ok, tylko temp. prawie 40 stopni. Dopiero na Rtg wyszło, ze ma zajęte płucka.
Mam nadzieje, że u Was to nic takiego, tylko ząbki, ale po prostu trzymaj rękę na pulsie.

Dziendoberek :-) :-) :-)

Violu kurka :-( na mojego Szymonka wogóle nie działaja panadole ewentualnie nurofen a najlepiej czopki eferalgan 300 tylko to na niego działa tak dobrze. Zdróweczka dla Was .

Martuś niech kopie mały :-D chciałabym żeby mnie ktosik kopał w brzuszku ;-)

Dzisiaj cd szuranka i cd czekania za przelewem :baffled:

Ilonko ???? Jak zdróweczko ?

Miłego dnia kochane
:-) :-) :-)

Viola - a czy oprócz gorączki coś jeszcze sie dzieje? na gorączkę dobrze leki podajesz i juz wiecej nie można, ale namocz ręczniczek, albo pieluchy tetrowe i zrób okład na kark, nadgarstki i łydki. Namoczyć wodą w temperaturze pokojowej a nie bardzi zimnej. Pamiętać żeby nie robić okładów na czoło. Powinno mu ulżyć. Na pewno tez bym wezwała lekarza żeby osłuchał dziecko.

Witam kochane

dziękuje , czuję sie w miare ok juz ,,, nadal chodze jak potrącona po lekach a robota ciągle czeka:-( robię ile mogę i juz i kładę sie wcześniej bo nie daje rady wysiedziec jak wcześniej i do 2 w nocy :baffled: trudno , wiosny nie widać wiec mam nadzieje ze mnie nikt nie prześwięci za dłuższy czas realizacji :baffled:

podczytywałam Was troszkę .. nie pamiętam juz wszystkiego

przede wszystkim WITAMY AMELKĘ W DOMKU :) bardzo podobna do brata :tak:

Martuś dziękuję ,, czekam na paczuszkę niecierpliwię :-D
brzusio masz prze słodki .... i juz naprawde duuuuuuży :tak: cudowny naprawe !!!!!!!!!!! wózeczek tez śliczny :tak::tak::tak::tak: teście sie spisali :-D:-D:-D super !!!!!!! kompletuj wyprawkę ;) Ja tak jak obiecałam wyslę razem z robótkami ubranka dla Oskarka :tak:
mam nadzieje ze łobuziak sie przekręci główką w dół niebawem :-):-):-)

Liluu nie zapeszam ale cieszę sie ze Lily pogodziła sie z wózeczkiem :tak:
Violu biedny Antoś :-:)-:)-( zdrówka życzę ... niech szybko wraca do zdrowia !!!!!!!!!!!!!

Całuje wszystkie dzieciaczki i mamusie :-):-):-) oraz przyszłe mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

Katka biedna sie załamała chyba... nie ma jej Tu a ni na ENPR :-:)-:)-:)-:)-:)-( Martwię sie o nią :-:)-:)-:)-:)-(

Dzień dobry moje drogie panie :-)

Ja dopiero wstałam ...pogoda straszna !!!!!!!!!!!!!! pada snieg i deszcz i wieje tak ze głowe chyba urwie :szok::wściekła/y: jjuz mam dosyc tego sniegu !!!

Ilonko ja tez mam nadzieje ze sie przekreci niedługo ten łobuziak :tak:a wyprawka na 62 prawie wyszykowana ,teraz bede polowac na dobre ceny w rozmiarze 68 ;-)

Kartina ja własnie myslałam zeby z ich strony zamowic kilka rzeczy .... wychodzą taniej niz u sprzedających na allegro no i przesyłka gratis ,dlatego mysle u nich juz o rozmiarach (3-6 m-cy ) :-)

Liluu i jak dziś malutka????

Pauluś pewnie spi tez jeszcze :tak: a zdjeciem po nastepnej wizycie na 100% sie pochwalę

Losiczko ...a niech już kopie tylko niech sie odkreci w odpowiednim czasie ;-)

reklama
Martuś to postaram sie te wieksze ubranka naszykować :tak:
Losiczka mniam .... ja chętnie wpadnę bo pogoda do .... piiiiib .......... ja jeszcze dostałam @ takze brzuch boli,.:baffled::baffled::baffled: ehhhh
Liluu witaj w klubie .. mnie tez zalało :baffled:

My mamy juz 8 ząbków tzn Pawełek :-p hehe , i chyba na razie bedzie cisza ....:-) chociaz ciort wie :-) a gryyyyyzie skubaniec niemiłosiernie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Do góry