reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu ba noo fura jak sie patrzy to i księzniczka spokojna :-D

Ja po wizycie ;-) dzis było szybkie usg w celu sprawdzenia tetna i wsio ok .Teraz 29.04 nastepna wizyta i go całego obejrzymy i zważymy :-D ,a narazie moj mały łobuziak lezy posladkowo :szok: i dlatego dostaje takie kopniaki po pęcherzu ...i boksy z piąstki pod prawe żebra :baffled:a no i szyjka wysoko i mocno zamknięta ,a jak na fotel usiadłam to brzuch mi sie napinał ...powiedziała ze do 3 razy w ciagu dnia dozwolone

Paula trzymaj mocno :-D

Malami cieszę sie ze wszystko dobrze :) a Synus niech kopie ile wlezie bo wiem jake to ważne dla ciebie
A co do Lily to sie nawet dzisiaj do P śmiałam ze ona wie co dobre i same markowe rzeczy musimy jej kupować :-D:laugh2:

Martusia cieszę się, że wszystko w porządku :-) i czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę (mam nadzieję, że ze zdjęciem) :-p

LiLuu tak mocno trzymam, że aż mnie już bolą :-D

Truskafffka ani się obejrzysz, a będzie biegała ;-) ale puki co niech sobie jeszcze rozkosznie leży i kwili :-)

witajcie

Liluu - to by tak dalej, może ten wózek jest cacy...

MałaMi - wiesz z tymi rozmiarami to jest tak, że duzo jeszcze zależy od dziecka. Mój Jakub najpierw miał rozmiar Newborn, z którego prawie natychmiast wskoczył na 3-6 mies., bo strasznie szybko rósł. Bardzo dużo jadł (co 3 godz. po 180ml mleka) i rozmiar 0-3 mies. praktycznie pominęliśmy. Dlatego jesli masz okazję kupić w dobrej cenie np. body czy pajacyki, to na pewno z nich skorzystasz i warto sie w nie zaopatrzyć (zwłaszcza jesli są z Next-a). Ja body kupuję tylko tej firmy, nawet jak nie ma przeceny, bo tak jak Liluu pisała, nie rozciągają się, nie zmieniają kształtów po praniu i dla mnie ważne, że zakładki na ramionkach mają takie, że się nie rozchodzą i spadają dziecku.

Byliśmy dzis na zakupach i padam na twarz, sorki, ale nie pamiętam co której napisać.

reklama
Wow udalo mi sie wejsc i nawet cos naskrobac - najpierw na grupie bo nie myslalam ze uda mi sie wreszcie zalogowac na naszym forum. Na swojego lapka pozostaje mi jeszcze czekac - tak jak i na nadejscie wiosny - wrrr.
KATY - tulam mocno i nadal zaciskam kciukasy
TRUSKAFFKA - raz jeszcze gratki
LORI - piekny brzuszek
DZIAMA - czas leci nieublaganie jeszcze nieale 2 m-ce Wam pozostaly :)
ILONKO - wspolczuje przezyc
MALA MI - nie smutaj sie
przepraszam ze tyle zapamietalam ale i tak nie lada wyczyn ze nadrobilam wszystko i jeszcze cos wklepalam w klawiature bo oczy sie same zamykaja, caluje i mam nadzieje ze czesciej uda mi sie wpasc na mezowego kompa - buziaczki

Do góry