reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ale cisza?? gdzie wszystkie się podziały??
ja poćwiczyłam i zalegam przed TV.... gardło coraz bardziej boli:-( termoforek idzie w ruch :tak:

reklama
witam wieczorową porą

ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień poza domem. wyszłam z młodym o 11 a dotarłam o 18. a co tam. Olek lubi takie wyprawy bo przespał 3 godziny, raz tylko domagał się jedzenia a tak zwiedzał z mamusią świat :-D

wróciliśmy szybka kąpiel, jedzonko i już śpi mój podróżnik. a ja wykorzystałam czas i poprasowałam. teraz jak jest Oluś to pralka chodzi codziennie a ja nic innego nie robię tylko prasuję :dry:

liluu już ostatnie dni z brzuszkiem. naciesz się bo będzie ci brakować mimo iż teraz jest ciężko

lori no tempka hop do góry a my zaciskamy Kciuki

jane widzę że nadal sportowy duch w tobie. zazdroszczę. ja tylko spacerki z młodym zaliczam i to cały mój ruch

Hej dziewczynki :-)

Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień załatwialiśmy różne rzeczy i jak wróciliśmy wieczorem, to padłam...

Co tam u Was??
My dziś załatwiania ciąg dalszy i usg mam :-)

Miłego dnia życzę :-)

Lilu kochana ale się Lily spodobało w brzuszku :-D

Rozia to trzymam kciuki za usg i dobre załatwienie spraw:)

ja byłam wczoraj na badaniach bo nie robiłam jeszcze :) i zobaczymy co to będzie.....

dziewczynki jakie plany na sylwestra?

DZiewczyny właśnie mi Małami napisała,że domiśka urodziło 26.12 Piotrusia :-)

Domiska gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Witam sie i ja - wczoraj zabiegany dzien a nic nie zalatwione wiec w poniedzialek powtorka z rozrywki - taki zabiegany koniec roku.
DOMISKA - GRATULACJE
ILONKO - relax take it easy :happy:
LORI - kciuki zacisniete
ADA - planu na sylwka nie ma bo jak ostatnio planowalismy to kiepsko wyszlo - znajomi mieli stluczke i musialam po nich jechac i odwozic do domu a potem szybki szampan picolo w domciu bo juz Anecia byla w brzuszku i tyle, w tym roku stawiamy na zywiol

Witam drogie panie

ja tradycyjnie właśnie wstałam :-D

a co do Lily to już mi brak słów :wściekła/y: jeżeli jeśli jeszcze raz ktoś zadzwoni i zapyta czy nadal dwa w jednym ro rozwalę telefon o ścianę :angry:

Dominika gratuluję szczęściara z ciebie :tak: miałaś termin po mnie a już tulisz synusia zdrówka życzę

Rozia za USG i rabaty :-D

Marta Losiczka Roszpunka Lori Paula gdzie jesteście??

Ada ja mam chyba najlepsze plany na sylwestra Porodówka i wywoływanie Lily :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki :)
Oj tak Lilu Twoich planów sylwestrowych żadna z Nas nie pobije hehehehehheh
Ada a jak się czujesz?
Ciekawe jak nasza Katy? wie któraś cosik?

ja dziś w pracy jutro pewnie coś zrobię na sylwka bo w pon od rana w pracy a potem do końca sami jezcze nie wiemy jak będziemy go spędzać dopiero się klarują plany a raczej ludzie określają

hejka :)

ja dziś przebudziłam się po 4ej i do 6ej nie spałam:dry: ale potem chłopaki dały pospać do 10ej więc w sumie wyspana jestem ;)
teraz kawka, ciacho i zbieramy siły na porządki:-D

Lilu hahha no Twoich planów sylwestrowych nikt nie przebije :p
Rozia kciuki zaciśnięte ;) niech wszystko idzie po waszej myśli ;)
Agnes piękne z was włóczykije ;)

do D dziś dotarło...że zaczynamy zbierać sprzęty dla małej..i w szoku jest:-D niby wie że trzeba, zadowolony że rozłożyłam zakupy na raty..ale w szoku i tak jest, że to już:-D

reklama
Do góry