reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki No nie ma opcji żeby mnie która przebija:-D:-D:-D

U Katy wszytsko dobrze właśnie z nia pisałam dzisiaj maja to wesle :tak:

Dziama a co poza tym słychać ? Jak sie czujesz

Truskafffka wiesz faceci :laugh2:

reklama
no 10 dni po terminie to dlugo u mnie w szpitalu juz wywoluja ja urodzilam 8 dni po a 9 mialam miec wywolywany porod ale u mnie zawsze dochodzi pozniej do zaplodnienia bo mam dlugie cykle i nawet lekarz stwerdzil ze maly jest duzy bo wg usg jest wiekszy o jakies 5 dni a wg zaplodnienia powinien byc mniejszy o jakies 8-10 dni wiec moge urodzic nawet na poczatku lutego wiec zobaczymy co i jak pojdzie ;p

Ja tez sie za bardzo nie przejmuje tym ze dopiero w 12 dniu bedą wywoływać bo moje cykle tez długie ten teraz miał 33 dni a nie 28 jak oni liczą więc moj termin tak naprawdę minol dopiero 26 .12 tak ze nie martwię sie za bardzo:)

witam Kochane! ja tylko zaglądam czy nasz mały uparciuszek Lilly zdecydowała sie opuscić brzusio mamy czy nie,widzę że idzie w zaparte!a to gadzina mała:-D:-D:-D! u mnie dolinka,samopoczucie paskudne,mężulek stwierdził że nie może patrzeć na mnie taką zdołowaną i kazał sie ubierać bo gdzies pojedziemy...chyba nie planuje mnie gdzie wywiezć do lasu i zostawić?może chce sie mnie pozbyć:szok:? to lecę,jakby mnie nie było dłużej niż 2 dni,to bedzie znaczyło że nie wróciłam z tej,,wycieczki,,... miłego dnia Kochane! Domiska gratuluję !!!!

Pamelcia- świetna jesteś po prostu :)
Lilu- dziękuję że pytasz kochanie :* u mnie niby wszystko ok ciągle w biagu w sumie zaliczenia po nowym roku a ja w czarnej D i teraz się z Chrzcinami "męczę" fotograficznie,dziś łeb nabity bo teść w szpitalu rano zabieg miał poza tym w sumie ok :* no moze poza @ która jest a jakby jej nie było :0) dajcie mi kopa w tłuściutki tyłeczek żebym się w końcu zarejestrowała i zrobiła te badania
Truskawka- Ślicznie wyglądasz oj służy Ci ta ciąża bez dwóch zdań.
Sylwia- oj będziesz mieć ciekawie z 2 oby Mariuszek był spokojny

a ja właśnie wstałam :-D a jutro mój ostatni dzień spania :baffled: to się zacznie teraz ale uwierzcie mi nie mogę się doczekać żeby wziąć tego małego berbecia i utulić :tak: zobaczyć jak wygląda do kogo będzie podobna i wogóle mam pietra jak diabli :zawstydzona/y:

Dziamuś a jak przygotowania do ślubu bo widzę że już dużo nie zostało

witam dziewczynki

domisia gratuluję serdecznie synusia.

u mnie planów sylwestrowych brak z wiadomych względów. mała pijawka nie pozwala ruszać się z domu. ale nie narzekam. cudny jest ten mój synuś więc z chęcią posiedzę w domu. zrobimy sobie z m kolacyjkę przy świecach i mam nadzieję że dotrwamy do północy :-D

reklama
Liliu- powiem Ci ze właśnie dziś sobie zdałam sprawę jak mało czasu zostało :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: kurde ..........:rofl2: :) wszystkie ważniejsze rzeczy już poklepane reszta to tylko proszenie w lutym a potem przed samym weselem no i kiecka w styczniu czas start

Do góry