reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja właśnie pojadłam pierogów :szok: mam dość

Dziamuś tak to jest czas leci nieubłaganie i nic nie zmienimy ja też jak dziś pamiętam jak spotkałam mojego P a tu już 7 lat minęło albo test ciążowy i proszę Lilusia na wylocie :)
a u ciebie najfajniejszy czas teraz bo przygotowania są naj

Ostatnia edycja:
reklama
Domisia - GRATULUJĘ!!!!!!!!

Liluu - a kreację na porodówkę masz????? Wiesz miejsce jak na Sylwestra bardzo wyszukane, ale nie zwalnia Cię to z przygotowania sobie stroju, w końcu idziesz do ludzi hihi

Same przygotowania póki co nie dają sie jeszcze we znaki :) myślę że bliżej dadzą popalić :) Wspominałam Wam chyba że wystrój będziemy mieć czarno-biały - w sukience wstawki też będę miała cz-b stad też zaproszenia takie planujemy. Miałam robić sama ale jak widzę ceny a allegro i przeliczyłam koszty materiałów plus bezcenny czas to stwierdziłam ze odpuszczam i bierzemy takie : (nr7) PROMOCJA - ZAPROSZENIA ŚLUBNE- ŚLUB - KOLORY (2877533098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
dziama - a z jaką kokardką wybrałaś? ... zaproszenie śliczne i oryginalne :tak:

witamy Piotrusia po drugiej stronie !!!

Liluś
- dzielna jesteś bardzo :tak::tak::tak: ... ja juz bym dostała kociokwiku i musieli by mnie zawieść do wariatkowa :sorry2:

Lilu - no ja się na prawde nie dziwie, ja nie wiem nawet jak to jest bo urodziłam w pierwszy dzien 36 tygodnia więc dla mnie to było chlup z zaskoczenia :-D

reklama
Dziama - u nas w porządeczku z Kubusiem, dzieki. Zaskakuje mnie predkość pozyskiwania przez Niego nowych umiejętności.

Od wczoraj jak położę go na kołdrze (na podłodze) to juz sie kreci w koło, tzn. z plecków na brzuszek i z powrotem, taki kołowrotek sobie robi. Do tej pory tylko z placków na brzuch, poleżał trochę, a jak już mu się znudziło, to zaraz płacz (mamo ratuj). A wieczorem jak małego położyłam na tapczaniku Alinki na poduszce obok siostry, to łapał za kołdrę i podciągał się do siadu. Zdolna bestia!!!

Ale póki co dzieciaki zdrowe (oby tak dalej). W poniedziałek przylatują juz do nas goście (chrzestni) i zostana 2 tyg., a reszta gości dotrze 4 stycznia. Właściwie wszystko ustalone - tzn. teraz właśnie mąż ustala jeszcze z menagerka restauracji menu i wsio gotowe. Z proboszczem umówiliśmy się, że przełoży nam chrzest na pół godzinki wcześniej niż jest normalnie i potem zabieramy go ze sobą na obiad do restauracji.

A Ty juz tez w wirze przygotowań. Ale to fajne jest. 2 lata temu też to przerabialiśmy, tylko, że my nie mieliśmy tyle czasu co Ty na przygotowania. 24 stycznia byliśmy w tutejszym USC na rozmowie i "zaklepaniu" terminu, a ślub był 26 kwietnia.

Do góry