reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka - mi się wydaje że niestety takie są minusy forum ogólnodostępnego dla wszystkich, każdy może czytać to co piszemy i niestety trzeba to przyjąć do wiadomosci. Co innego jak jest forum zamknięte, wiadomo że dla okreslonej grupy osób, a tak to chyba nie ma co mieć pretensji.

ja np. czasami zaglądam na wątek o poronieniach, nie chce się udzielać bo nie mam takiej potrzeby, nei chce sie nad sobą użalać, bardziej interesuje mnie działanie niż rozpamietywanie, ale zaglądam tam bo sprawdzam czy się utrzymuje ciąża dziewczynom któreporoniły i znowu są w ciąży. Im dłużej są w ciąży tym mi jakoś lepiej w głowie i sobei wmawiam że ja tez dam rade. Czy ja jestem jaks zła że zaglądam? robie im na złość? nie . Myśle że z nami jest tak samo. Może ktoś sie już nie udziela, ale czasami lubi sprawdzić czy wszystko unas dobrze.

reklama
no właśnie, tylko że nam nikt tyłka wczoraj nie obrobił( no chyba że ja o czymś nie wiem) tylko właśnie problem był z tym że nas czytał, ja tylko pisze że dla mnie to nie problem bo forum jest dla wszystkich a nasz wątek ogólnodostępny. Jak ktoś ma ochote to niech sobie czyta, a jak coś go zainteresuje i chce się udzielić to niech pisze :-)

to jest tylko forum, a nie koniec świata. Dla mnie rozluźnienie po pracy i troche już uzależnienie, ale nie popadajmy w paranoje. wiadomo że czasami ktoś sie uzewnętrznia, no ale po to mamy wątek zamknięty.

no to jest akurat chore i tego nie rozumiem, ale ja tylko chce napisac że jak ktos nas czyta to mi to wsio rybka, a jak jeszcze ma jakąs mądrą rade to ja ją chętnie przyjmę :tak: i tyle =)

reklama
Do góry