reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Domi noo nareszcie sie pokazalas :) bo widzialam Cie na styczniowkach i mowie jak tu nie zajrzy to po tyłku dam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Liluu ja tez kafffke poprosze :-p
Pam masz racje ale radosc bedzie :))

reklama
Malami co nieeee!? przepraszam ale dość że blondynka to jeszcze dziś ciężko kapująca

pamela pewnie to to:-( oj będzie sajgon już im współczuje, wiem po sobie tylko @ się zbliża a w domu jest piekło :tak:

Ostatnia edycja:
Adsus bo cholera ma isc do gory a nie ciuciubabke sobie urzadza( twoja tempka )

Viola no wlasnie martwie sie ze nic mi nie jest kurcze :zawstydzona/y:

wezcie moze kopnijcie mnie w dupala co

Liluu uwierz ze jakbys tu niedalego gdzies..to .............razem bysmy codziennie ta kawe spijały :D

Kurde Marta masz to jak w banku jak sie nie uspokoisz :angry: Ja tez przechodzę ciążę bezobjawowo a poza tym u ciebie za wcześnie na objawy :wściekła/y:

ja sobie nie wyobrazam piekniejszego czasu na przyjęcie nowego czlonka rodziny jak właśnie w Swięta:tak:.a mi siostra własnie dzwoniła i stwierdziła,że ja mogę zafasolkować dopiero w lutym,bo dzidzius musi sie urodzic w listopadzie,taka rodzinna tradycja.moja chrzesnica 21 list,ja 2 dni pozniej,23,siostra kolejne 2 dni,czyli 25listopada.cholercia może cos w tym jest...:rofl2:... ale kolegom z pracy i tak nie odpuszczę,modlitwy zawsze sie przydadzą:-D:-D:-D!

Martuś normalnie należy ci się lanie na kolanie :tak: ja przez całą ciąże praktycznie żadnych objawów nie miałam..... Proszę się nie martwić na zapas po co maleństwo w brzuszku dodatkowo stresować..... Moje pomiary to wogóle się do niczego nie nadają a do tego dziś od rana w głowie mi się kręci masakra moja mama powiedziała że co godzinę będzie dzwonić czy wszystko w porządku przez 23 lata tak nie miałam..... chyba się starzeje :-D

lilu święta z małą życzę tego żeby już w domku

pamela bo w lutym się kończy kasa no ogrzewanie i trzeba sobie radzić jakoś :-D:-D modlitwy nie pomogą raczej egzorcysta :szok:

Ostatnia edycja:
Widzę że Marcia chętna na kopala w dupala :-):-):-) ja chętna :-):-):-) Kochana jeszcze będziesz nam tu smęciła oj jak mi niedobrze :-D jak mnie cycki bolą :-D wszystko mi śmierdzi :-D wszystko do dupy :-D zobaczysz :-D:-D:-D

Kurde szyje aksamit i mam w oczach napruszone :crazy: jak uszyję gorsety dziewczynek to Wam pokaże :-)

reklama
Martuś tylko spokojnie Kochana,kazda ciąża inna i objawy inne,ale naturalne jest ze sie denerwujesz.wszystko bedzie dobrze,musisz w to uwierzyć i sobie powtarzać,wiem że to trudne,ale postaraj sie dla fasolki:tak:.Ada a to może są oznaki że i u Ciebie fasolka sie czaii...:laugh2:,byłoby super! to ja lece do tej pracy wreszcie coś sie zebrac nie mogę,miłego dnia Kochane!!!

Do góry