reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko ;) super ze buciki sie podobają ;)
Losiczko tulam mocno :*

a moje dziecie to mały len :-pJak jeden dzień sie rusza w miarę dużo do potem ma 5 dni przerwy a ja sie martwię czy z nia wszystko ok :no:

reklama
viola a jakie?????????? bo moja to tylko jakieś glanowate za kostkę nosi

lilu to ją posmyraj jak śpi- jak się wkurzy to Ci kopa sprzeda dla spokojności-ja tak robiłam podła matka

Piąteczko na nią to nie działa :angry: Mogę nawet brzuchem trząść a ona nadal śpi :-(Wrrrrr zaraz sie wsciekne z nia

viola ja bym chciała , żeby moja była w stanie te niebieski założyć- a wybiera właśnie jak te ostatnie- zresztą z niej dresiara i chłopczyca

lilu ło matko- ja czasem to jak się nie ruszały to serio im dokuczałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też nie mam nic przeciw tym niebieskim czy tym czerwonym,ale jak się ma kilka par butów to można jedne takie mieć na wyjście,a ona chciałaby w takich chodzić cały dzień bo jak do szkoły wychodzi o 7 to wraca wieczorem/

violu nieuchronnie ku dorosłości - Twoja starsza od mojej półtora roku- niedługo to już nas czekają ciepłe kapcie, bujany fotel i bawienie wnuków

Violu te co Jej kupiłaś to świetne !!!!!!!!! do spodni, do leginsów itd :tak: sama bym takie sobie sprawiła na co dzień :-D tych na koturnie to bym na nogi nie włożyła bo od razu bym leżała cała w gipsie :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
to moje kochane słoneczka- no powiedzmy z pierwszej dziesiątki jeśli chodzi o botki
badura-50-519-00-pln-c586198b64320b69a608812e4a74a8a8_c00b32.jpg

Do góry