reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Ilonko jutro to nawet mąż może nie przyjerzdzać :-) przecież mam gościa w gaciach a za tydzien to nie powiem nie powiem moze sie skuszę ;-) warto dla takiej pieknej czapeczki co mi ją zrobisz jakby co ;-);-)
Sylwia Ty to sie dziewczyno nameczysz w tych ciążach :-( a planujesz kiedys 3 :-)
Rozia faktycznie leci ta Twoja ciaża :-)
Sylwia Ty to sie dziewczyno nameczysz w tych ciążach :-( a planujesz kiedys 3 :-)
Rozia faktycznie leci ta Twoja ciaża :-)
P
piąteczka
Gość
dzień dobry dziewczynki
przeczytałam Was ale nie odpiszę każdej , bo jeszcze nieprzytomna jestem
miłego dzionka
przeczytałam Was ale nie odpiszę każdej , bo jeszcze nieprzytomna jestem
miłego dzionka
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
P
piąteczka
Gość
ja już z kawką - zaraz zacznę kumać
losiczko chodź szybciutko to Cię przytulę mocno
losiczko chodź szybciutko to Cię przytulę mocno
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Sylwia biedna .... ja gorzej zniosłam atak nerki niż poród :-( także wiem co to za ból... :----(
Losiczko obiecuje Ci kochanie ze jak zajdziesz w ciążę to masz u mnie zapas czapeczek, szaliczków , dla córy opaseczki itd także za tydzien masz sie ładnie postarać :-):-):-):-):-)
piąteczko TY tez kawy nie masz w domu jak Becia ?? zimny prysznic Cię szybko obudzi - gwarantuje
Liluu i następna nieprzytomna
Losiczko obiecuje Ci kochanie ze jak zajdziesz w ciążę to masz u mnie zapas czapeczek, szaliczków , dla córy opaseczki itd także za tydzien masz sie ładnie postarać :-):-):-):-):-)
piąteczko TY tez kawy nie masz w domu jak Becia ?? zimny prysznic Cię szybko obudzi - gwarantuje
Liluu i następna nieprzytomna
P
piąteczka
Gość
jeśli chodzi o czas to chyba ja jestem najbardziej zdesperowana
właśnie przyjechały moje butki- zajebiście na nodze wyglądają- choć tak na serio to mi się nie podobały wcale
właśnie przyjechały moje butki- zajebiście na nodze wyglądają- choć tak na serio to mi się nie podobały wcale
reklama
Podziel się: