reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie kochane ja ostatnio mnie aktywna bo nerka mnie bolala ;/ kamien sie ruszyl po ostatnim maratonie po miescie no i cierpialam troche ale narazie mnie nie boli oby tak dalej bo zwarjuje :angry:

reklama
Ilonko jutro to nawet mąż może nie przyjerzdzać :-) przecież mam gościa w gaciach :-D a za tydzien to nie powiem nie powiem moze sie skuszę ;-) warto dla takiej pieknej czapeczki co mi ją zrobisz jakby co ;-):-D;-)

Sylwia Ty to sie dziewczyno nameczysz w tych ciążach :-( a planujesz kiedys 3 :-)

Rozia faktycznie leci ta Twoja ciaża :-)

Dziewczynki oświadczam oficjalnie że ja chcę

W mojej głowie nic sie nie zmieniło tzn pragnienie nadal jest wielkie.Męcze sie tylko wciskając samej sobie że już sie nie bede starała. Tyle że bardzo sie boję. Za parę miesięcy 41 lat. Stara rura już ze mnie .

Niech mnie ktos przytuli
:-):-):-):-):-)

ja już z kawką - zaraz zacznę kumać

losiczko chodź szybciutko to Cię przytulę mocno
kaktusy-probuja-sie-przytulic-do-siebie.gif.jpg

Losiczko ja Cię przytulam z całej siły tylko się nie uduś:) bo jeszcze musisz bąbelka urodzić i wychować:) Jak rodziłam to leżała kobietka 43 lata w 6 miesiącu miała rodzić mając już 44:) także masz czasu a czasu......

Sylwia biedna .... ja gorzej zniosłam atak nerki niż poród :-( także wiem co to za ból... :-:)-:)-:)-(
Losiczko obiecuje Ci kochanie ze jak zajdziesz w ciążę to masz u mnie zapas czapeczek, szaliczków , dla córy opaseczki itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D także za tydzien masz sie ładnie postarać :-):-):-):-):-)
piąteczko TY tez kawy nie masz w domu jak Becia ??:-D:-D:-D:-D zimny prysznic Cię szybko obudzi - gwarantuje :-D
Liluu i następna nieprzytomna :szok:

jeśli chodzi o czas to chyba ja jestem najbardziej zdesperowana

właśnie przyjechały moje butki- zajebiście na nodze wyglądają- choć tak na serio to mi się nie podobały wcale

reklama
Do góry