reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A co do ruchów to czułam ale może 3 :( mówię wam pod tym względem to ona jest uparta jak tatuś :((

reklama
Roszpunka wypróbuj z tym krochmalem babcia piąteczka dobrze radzi.. nie zaszkodzi a napewno pomoże !!!!!!!! :tak:
Losiczka a ile taki żel kosztuje ??? chodzi o te nawilżacze typu durex czy o coś innego ????????:baffled::laugh2:
Rozia to zrób 2 kawusie bo ja własnie miałam zamiar sobie zrobić :tak:
Liluu mam nadzieje ze Lily pozostanie taka spokojna po porodzie :tak: po prostu masz leniuszka kochana :tak: ma dryg do spania jak i mamusia teraz :-D:-D:-D

Papi to tak wariował całą ciążę ze w szoku jestem ze on teraz taki jest kochany i spokojny :) Nawet wczoraj nie zapłakał jak go kąpałam .... pod kranem hehe tzn nad wanną szybko go wymyłam :-D !!!!!!!!!!!!!! ani przy ubieraniu nie ryczy ani przy kąpaniu.,, tylko jak za długo juz nie zje a tak to gaworzy, śpiewa, śmieje sie sam do siebie nawet hehe :)

Ostatnia edycja:
Tak mam łozysko na ścianie przedńiej ale wiesz ona jest duża i jak sie rusza w te swoje dni to aż boli więc nie jest możliwe żebym teraz nie czuła leń do potęgi z niej i tyle tylko ze ja codziennie zawału dostaje przez nią i szukam jej serca z dooplerem ale wiem ze ze to nie do końca prawda ze jeśli serduszko bije prawidłowo to wszystko jest ok bo różnie bywa ehhh

witam

maluch spi mi na rekach wiec szybko jedna reka pisze. maz wroci za jakies pol godz z pracy to wezme go troszke na spacer

roszpunka mój Olek tez ma takie krostki na buzi i sucha skórę na czole. i tez nie wiem jak z tym walczyć. krochmal sprawdziłam 2 dni temu i na to uczulenie co miał na pupie super zadziałał. po jednej kapieli skóra super i po uczuleniu ani śladu. zjadłam na obiad gyrosa i chyba przyprawy mu nie pasowały i tak go wysypało. teraz już bez przypraw jadam

marysiu wygadaj się i może coś poradzimy

liluu mój Olek tez był taki leniuch. czasem cały dzień cisza była a ja mega nerwowa. wieczorami za to nadrabiał. tak więc spokojnie

losiczka młoda laska z ciebie. bierz męża w obroty za tydzień i działajcie aby ilonka miała co dziergać

ilonka twoje prace wymiatają. sowa jest boska. chyba dla Olka zamówię bo na zime nie ma czapuli

piąteczko ja cię podziwiam za te szpile. ja kupuję a potem leżą bo jednak w płaskich najwygodniej mi śmigać. a tak bym chciała w obcasach na codzień biegać a nie od święta

idę się ogarnąć i lece na spacer

To Maksio też był niespokojna dusza w brzuszku, a teraz aniołek:-) Też nie płacze jak mu czasem dupkę myje w umywalce hehe:-D
No to dziś kąpiel w krochmalu, nie ma rady.

rozia, ogarniecie wszystko:tak:

My idziemy na spacerek bo w końcu przestało padać po kilku deszczowych dniach. papa

Lilu na pewno jest wszystko ok :-) Nie stresuj się, bo Lily denerwujesz :-)

Agnes ja mam to samo z butami, ale jak wiem,że nie będę dużo chodzić, to zakładam obcas albo koturnę, ale jak mam chodzić więcej, to jednak niższe wybieram buty :-)

kotki, z tymi butami jest tak, że niestety trzeba zainwestować parę złotych- jak but jest dobry, dobrze wyważony to się śmiga jak na boso- moje ulubione to badura i ryłko- i w sumie nie są takie drogie biorąc pod uwagę fakt, że właściwie wieczne

Tylko wiesz piateczko mnie jest zawsze szkoda, bo nigdy nie wiadomo czy będę chodzić... A wydam kupę kasy, a później będą mi leżeć, to dramat ...

reklama
piąteczko ja ryłko też uwielbiam. ale nawet w nich nie daję rady jak mam dużo biegania. no cóż nie jestem stworzona do szpilek. tylko na specjalne okazje albo jak wiem że dużo nie mam chodzenia zakładam

Do góry