reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No co Ty ilonko, ja mam czas do stycznia, także mnie się w ogóle nie spieszy :-) Ja tylko tak z ciekawości, bo mnie zżera :-)

edith...

Zmykam się myć i do łóżeczka, bo padam :* Spokojnej nocki :-)

AAA, nie mówiłam Wam, śniło mi się dziś,że mnie źrebak atakował :-D
laugh.gif
laugh.gif
Ale skojarzyłam dopiero teraz skąd mi się to wzięło... Otóż... mój m wczoraj oglądał stronki typu xxx i tam dzieś było zdjęcie jakiejś laski z psem i jak w to wszedł, bo ja chciałam zobaczyć o co kaman, to go przekierowało na jakąś stronę, gdzie była animacja gołej laski i tak jakby osła czy czegoś i chyba to przez tego osła
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
dobre co
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nocna pora - melduje ze zyje choc nie mam powodow do radosci, zal mi serce sciska jak patrze na moja kruszynke i pomysle przez co ona i my znowu bedziemy przechodzic :-(
ILONKO - nie bylo mnie bo codziennie wylaczaja nam prad od rana do poznego popoludnia.Teraz znalazlam chwilke by skrobnac choc slowko ale padam na pyszczek, wiem obiecalam tez napisac na grupie o co chodzi i mam nadzieje ze zbiore sie jutro jak juz bedziemy mieli lacznosc ze swiatem. Spokojnej nocy wszystkim

Dziendoberek

Lilu
:-) witamy ;-);-);-)

Moje wyspane dzieci juz od 5 45 urzędują a ja oczy podpieram zapałkami bo kawy zapomniałam wczoraj kupić :crazy:

Plan na dzisiaj mój taki : uszyć jeszcze jedną torebkę potem laba :-) pomysłu na obiad nie ma.Może jakieś szybkie naleśniki sie zobaczy jeszcze:-p

Narazie to Wam kochane życzę miłego dnia :-):-):-)

Marysiu
napisz jak mozemy ci pomóc ???????????????????:tak: przeciez wiesz ze jak tylko bedziemy mogły to bedziemy wspierac .......:tak::tak:

Rozia ranny ptaszek :-p uśmiałam sie z tego osła hehe :-D
Losiczka szybko szyj i odpoczywaj :tak: bo jutro piątek :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: :-):-) :-):-):-):-):-):-) Ojjjjjjjjj ale bym zjadła naleśników z czekoladą i bananami mniaaaaaaaaaaaami :confused::happy2: :laugh2:

Miłego dnia skarbki :-D

Ostatnia edycja:
Ano ilonko... Na dodatek mam mega zgagę i nie mogę zasnąć.... Mleko piję i nic :-( A nie mam już rennie :-(

Zaraz się chyba zacznę ogarniać i jak sklep otworza, to na zakupy pójdę ...

Skarbie a nie masz gumy miętowej ????? :tak::tak::tak: mnie bardziej pomagała niz mleko..:tak: :-)

GRATULUJE 7 OKIENKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

reklama
Do góry