reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

TRUSKAWCIU - ja ten myk zastosuje jutro u tesciowej, dotad zawsze smazylam ale w tym roku odpadam, choc wczoraj drozaki upieklam dla dzieci :-), a co do Melci to moze skonczyc sie tak jak u nas 3 kropki i nic poza tym, ledwo je dostrzeglysmy z lekarka :-)
PAULA - tutaj rowniez trzymamy kciukasy :-D

reklama
Marysiu podziękował :-)
Dzisiaj mają dzwonić, czy zakwalifikowałam się do szczęśliwszej dwójki :-p także jeszcze chwilę trzymaj- proszę ;-) Myślę, że do 16:00 max, bo tak biuro jest czynne ;-)

dzień dobry

ospa potwierdzona, młoda oki, tempki brak, krost za wiele nie ma...i mam nadzieję że tak zostanie.
Teraz wielkie odliczanie...czy mnie capnie choróbsko czy nie:growl:

Marysia oby oby, niech będzie jak u was :)
Paula ??
Katrina witaj po jasnej stronie świata ;)

Rozia - tym razem rozmowa z PaniA dyrektor w szkole, a nie wiedzialam czego sie spodziewac. Wczoraj sprawa w sadzie I tez nie wiadomo jak sie "poruszac", ale to juz za nami. Stres minal I juz jest znowu słoneczko. Szkoda tylkp, ze nie doslownie.

Hello :-)
U mnie dziś pochmurno... Ale + 12 st. C więc chyba nie aż tak źle ;-)

Dziewczyny wczoraj już myślałam, że po ptokach, ale dziś po 8:00 zadzwonili, że wybrali mnie na testing hahaha :laugh2: także zakwalifikowałam się do dwójki- zaczynam od czwartku do poniedziałku. Teraz już muszę pokonać konkurencję, skoro udało mi się skopać tyłek 68 osobom :tak: Ufff....

Katrina to miałaś "wesoło"... Nie zazdroszczę :no: Ale grunt, że już jest OK :-)

Truskafffka chroń się matka! :laugh2:
Buziaki dla kropkowanej Melki, oby tylko Ją nie męczyło :*

Biapl witamy wyrodna siostro i ściskamy ;-)

Miłego i Tłustego Dzionka :*

140796.jpg

Załączniki

• 140796.jpg
    140796.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry