reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

widzę weekendowe pustki ;)

my poszaleliśmy :cool2: dzieciaki wczoraj na noc do babci, a my z D ruszyliśmy w karnawałowy taaan :cool2:
cudnie było:-) tyłki przywlekliśmy do domu ok 5ej nad ranem, także teraz grzecznie łóżkeczko, meliska i do spania;-)

spokojnej nocki :)

reklama
Oj Baby, taki tu tłok, że nie wiem gdzie nogę postawić :szok:
U mnie dziś pochmurny dzień... ale humor mam dobry mimo tego ;-)

Truskafffka a może pochwalisz się jakimiś fotkami z Balu? :blink:

Marysiu czekam na info po dzisiejszych badaniach :* :tak:

Tym obecnym i tym nieobecnym Miłego Dzionka :*
Przy dobrych wiatrach to mój ostatni wolny tydzień :-) ale ciiiiii, wolę nie zapeszać ;-)

Witajta :-)
PAULA - u mnie standard czyli kilka prób wkłucia aż wreszcie eureka - pani zdołała nabrać krwi do 4 fiolek :-D dobrze że ja nie z tych mdlejących :happy: a wcześniej się wyczekałam, głód doskwierał ale buła i soczek były w pogotowiu :-) teraz czekamy na wyniki. Potem kopsnęłam się do pracy i tam oczywiście zgodnie z przewidywaniami - nieciekawie ale rozmowa z szefostwem czeka mnie dopiero za tydzień. No to tyle o mnie, a gdzie reszta ???????????????
BABY WYCHODZIĆ Z LASU !!!!!!!!!

TRUSKAWCIA - zazdroszcze, tez bym poszalala :happy: trzeba zbierac sily na czwartek do smazenia paczusiow :-D

haha ja w tym tygodniu żyję czwartkiem!!!:-) tłuuustym czwartkiem:-p

faktycznie tłumy takie że ledwo łokcia można wcisnąć :p

Paula fotek raczej brak :p choć brat mój kilka z telefonu pstryknął, to uśmiechnę się do niego :p

Witam wieczorowa pora

sorki ze mnie malo ale czasu brak
u nas bez zmian jako takich :) wiadomo praca dom na zmiane weekendy nadal spedzamy we dwie z moja panna a tata pracuje. Lilutek ma kilka nowych zabkow chyba z 4 sie pojawily ostatnio. Ogolnie panna przemadrzala jak talala nie ma to tamto rzadzi nami ile wlezie :-D Ale co tam niech se ejszcze porzadzi poki moze :-p

U nas problemy z armia P ale o tym juz wiecie z ovufriend ciekawie nie jest nadzieja caly czas jest w nas. Mamy witaminki z USA tak sie faszeruje moj mezczyzna i zobaczymy drugi wynik jaki bedzie.

truskafka to sie wytancowalas co :-D
Paula kciuki caly czas trzymam :tak:

Marysiu a ty jak sie czujesz? Mam nadzieje ze juz lepiej

pozdrawiam was wszystkie i mocno caluje

Hejka :blink:
U mnie na razie mgliście, ale będzie słonecznie oj będzie :tak:

Marysiu jak oni dużo krwi spuszczają do badań- masakra :szok: Ale grunt, że dzielna babka z Ciebie :cool2: Kiedy wyniki?
Walcz o pracę :tak: A powiedz mi, bo już pytałam na Ovu, ale nie wiem kiedy zaglądniesz ;-) Musisz wracać teraz do pracy kiedy jesteś w ciąży, czy po prostu chcesz? Sorki, że tak wypytuję, ale nie znam się na tych wszystkich przepisach :sorry2:

Truskafffka
to będę cierpliwie czekała :tak: Ale wierzę na słowo, że było obficie :-):-p

LiLuu hihihi mówisz, że będziesz Lily powolutku ukrócała? :-p;-)
Mam nadzieję, że witaminy zdziałają cuda, MAŁEGO CUDKA :-) Baaaa jestem pewna! :cool2:
Dziękuję za kciuki, jeszcze są jak najbardziej potrzebne :*

Miłego Dzionka :*

Dzien doberek :-)
LILUU - dziekuje ze pytasz, z samopoczuciem to po trosze lepiej po trosze juz przywyklam :happy: a Lilunia bedzie dokazywala coraz wiecej - o coz dorasta Wam ksiezniczka
PAULUS - co do pracy tez na ovu napisalam, a badan mialam sporo i do kazdego rodzaju inna fiolka stad taka ilosc, toxo, rozyczka,hiv, wr, ogolne i cos tam jeszcze plus mocz, dzis juz powinny byc podst a grupa krwi za tydz wiec jak bede w pon odbiore wszystkie i dam znac :-D

TRUSKAWCIA - jakis przepis na pAki masz sprawdzony ? jak domniemam to zapewne z truskawkami :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Liluu dzięki że wpadłaś pomimo zaganiania :-)
a Lilutek jak się raz dorwała do władzy to tak łatwo nie ustąpi:-D:-p

Marysiu haha jakby pąki były z truskawkami to moja latynoska dupcia byłaby jeszzzzczzzeee większa!! co najmniej dwa razy:-D :-D
mój przepis? ... iść do mamy... zrobić maślane oczka i wyprosić pączki:-D
już 30 lat sposób skuteczny jest...to co ja tam będę zmieniać nawyki:-D
Paula haha Twój przepis to mój przepis nr 2:-D

a u nas ..ospa reaktywacja :ninja2: tzn jeszcze nie potwierdzona fachowym okiem-jutro wizyta, ale kilka kropek na ciałku Amelki widnieje.. póki co młoda sika na to, spokojna jest, ale to dopiero początek więc najbliższe dni pokażą czy ospa ją łagodnie potraktuje czy będzie upierdliwa...
trzymajcie kciuki żeby dobrze było ;)

reklama
Hejo ho :-)
Zapowiada się piękny dzionek :blink:
Jak Puzel wstawał rano do pracy, to wyjrzałam przez okno i zobaczyłam księżyc (piękny rogaliczek) i centralnie nad nim widniała gwiazdka- cos pięknego :-)

Truskafffka świetny przepis- działaj!:-D
Oj jej, kciuki za Amelkę :*

Miłego Dnia Baby :*

Do góry