reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

TRUSKAWCIU - ja ten myk zastosuje jutro u tesciowej, dotad zawsze smazylam ale w tym roku odpadam, choc wczoraj drozaki upieklam dla dzieci :-), a co do Melci to moze skonczyc sie tak jak u nas 3 kropki i nic poza tym, ledwo je dostrzeglysmy z lekarka :-)
PAULA - tutaj rowniez trzymamy kciukasy :-D

reklama
Marysiu podziękował :-)
Dzisiaj mają dzwonić, czy zakwalifikowałam się do szczęśliwszej dwójki :-p także jeszcze chwilę trzymaj- proszę ;-) Myślę, że do 16:00 max, bo tak biuro jest czynne ;-)

dzień dobry

ospa potwierdzona, młoda oki, tempki brak, krost za wiele nie ma...i mam nadzieję że tak zostanie.
Teraz wielkie odliczanie...czy mnie capnie choróbsko czy nie:growl:

Marysia oby oby, niech będzie jak u was :)
Paula ??
Katrina witaj po jasnej stronie świata ;)

Rozia - tym razem rozmowa z PaniA dyrektor w szkole, a nie wiedzialam czego sie spodziewac. Wczoraj sprawa w sadzie I tez nie wiadomo jak sie "poruszac", ale to juz za nami. Stres minal I juz jest znowu słoneczko. Szkoda tylkp, ze nie doslownie.

Hello :-)
U mnie dziś pochmurno... Ale + 12 st. C więc chyba nie aż tak źle ;-)

Dziewczyny wczoraj już myślałam, że po ptokach, ale dziś po 8:00 zadzwonili, że wybrali mnie na testing hahaha :laugh2: także zakwalifikowałam się do dwójki- zaczynam od czwartku do poniedziałku. Teraz już muszę pokonać konkurencję, skoro udało mi się skopać tyłek 68 osobom :tak: Ufff....

Katrina to miałaś "wesoło"... Nie zazdroszczę :no: Ale grunt, że już jest OK :-)

Truskafffka chroń się matka! :laugh2:
Buziaki dla kropkowanej Melki, oby tylko Ją nie męczyło :*

Biapl witamy wyrodna siostro i ściskamy ;-)

Miłego i Tłustego Dzionka :*

140796.jpg

Załączniki

• 140796.jpg
    140796.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry