reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello - nie wiem czy to moj komp czy bb znow szaleje, pol godz laduje cokolwiek wrrrr
KATRINA - ja tam do Ciebie nie mam pretensji i mam nadzieje ze u Was juz dzis lepiej, chodzi mi bardziej o cala reszte - obiecaly i zniknely :wściekła/y:
PAULA - super ze wszystko idzie zgodnie z planem :-)

reklama
Katrina - super ze Kubus juz lepiej i dal mamie pospac.

Paula- czyli przygotowania w pelni...super..a sukienka upatrzona??

Marysiu -a ty co taka bojowa?? Jestem (-: a jak samopoczucie??

Witam
U nas ok..mala grzeczna. Ma nieraz swoje nastroje. No i.kocha noszenie na raczkach.. wiec jak spi nadrabiam zaleglosci w domu..
Milego dnia..

Witam i ja

u nas nadal ospowo, ale krosty zasychają, bardziej z górki mamy...mam nadzieję :)
Matiko ma powikłania po ospie, wirus się przypałętał, nastraszył mnie wysoką gorączką, ponad 39 stopnie. A Matiko nie miewa gorączki, dosłownie na palach jednej ręki mogę wyliczyć ile razy miał w życiu gorączkę..
na szczęście okazało się że to nic poważniejszego -a bałam się bo jednym z najczęstszych powikłań po ospie jest zapalenie płuc- a On ma "tylko" wirusa, biegunkę..
uff.. żyjemy ;)

Katrina zdrówka dla Kubusia, dobrze że już lepiej :)
Paula super :) kolejna ważna sprawa odhaczona
Joanna :) najważniejsze że nic małej nie męczy :) a że humory ma to wiadomo...w końcu mała kobietka :p
Marysia masz rację, tyłki lej ;)

Witam :-)

Jestem i ją co by po tylku nie dostać:-)

Katrina mama jednak najlepiej wie co dziecku dolega:-) Super, ze już lepiej:-)

Truskaffka trzymam kciuki za szybkie pozbycie się wirusa:-)

Paula no to kolejny krok do przodu:-) To co Wam jeszcze zostało?

Marysiu jak samopoczucie? Bo ją dziś bez kompa i nie mam dostępu do wykresu:-(

Joanna taka mała a już Was pięknie ustawia :-)

My byliśmy u teściów. Ogólnie spoko :-) Dla Bianki moglibyśmy nie istnieć :-) A dziś byłyśmy w żłobku podpisać umowę i w czwartek idziemy na pierwsza próbę:-) Pierwszy raz chce być z nią, chociaż pewnie nawet mnie nie zauważy :-)

Miłego dnia:-)

Dzień dobry :-)

Widzę,że3 rzeczywiście pustki tu :-( A ja odzyskałam mój mały komuterek i teraz mam swobodny dostęp tutaj :-) Bo na dużym musiałam sie co chwilę logować i było bez sensu :-)

Miloego dnia :-)

Dzien dobry

oj widze ze lanie sie szykuje buuu

dziewczynki na nic czasu nie mam :( teraz mam szkolenie calodniowe wlacznie z jutrzejszym dniem i egzamin :/ nawet nie mam kiedy do notatek zajrzec bo jak wracam to wiadomo Lilutek wymaga mojej uwagi lobuziara moja kochana kilka dni temu zaczela wolac na P mama :)
poza tym noce spi niespokojnie wiec pewnie kolejny zabek w natarciu ostatnimi czasy wyszlo jej chyba z 5

poza tym nadal czekamy na drugie badanie P bedzie mial je 24 marca.
Rozia trzymam kciuki za pierwszy raz w zlobku

paula daj znac jak tam jutro bedzie na tym probnym dniu

Pozdrawiam wszystkie

i ja wpadam, o tyłek dbam, lania nie chcę dostać :)

u nas z każdym dniem lepiej. Meluśka z bratem szale, dom roznoszą..już trzeci tydzień, aż strach pomyśleć, jak będzie gdy Matiko wróci do przedszkola..mała będzie na bank tęsknić i zmuszać matkę do wspólnych szaleństw:-p rozbestwiło mi się dziecię towarzysko:-p

Liluu kciuki zaciskam ze egzamin i badania P :)
Rozia &&& za pozytywną adaptację Bianeczki w żłobku :)

Witajcie :-) a teraz ja zastrajkowalam bo ie chcialo mie sie tych pustek ogladywac :-):-D a tu prosze cosik sie ruszylo :happy2: wiec przynajmiej czesci lanie sie upiecze :-D
Czuje sie coraz lepiej odpukac wiec mysle ze powoli wszystko minie, a bojowa jestem bo z praca sa problemy eh szkoda slow
TRUSKAFCIU - u nas tez zaraz wirus sie przyplatal choc niezbyt grozny, ale z tego co slyszalam to w przedszkolu ok 60% dzieciakow tak mialo
JOASIU - a Ty jak wszystko ogarniasz ?
KATRINA - super ze u Was wszystko wraca do normalnosci :happy2:
LILUU - wiem ze masz full roboty wiec jestes usprawiedliwiona :-D
ROZIA - z tymi kompami to wciaz sa problemy

ja jeszcze na koniec usprawiedliwiam sie na dzien jutrzejszy bo prundu ni bedzie - dobrze ze juz w ciazy jestem bo wiadomo co bez swiatla najlepiej wychodzi :happy2::-):-D

reklama
Do góry