P
reklama
Roza_
Fanka BB :)
Kuźwa juz trzy posty mi sie zawiesily
P
Paula~
Gość
Roza spokojnie, oddychaj głęboko ;-)
Jeżeli mogę coś doradzić, to ja żeby uniknąć właśnie sytuacji gdzie to napisze wypracowanie po czym ono mi zniknie, zawsze piszę w wordzie po czym wklejam tutaj i gotowe
Jeżeli mogę coś doradzić, to ja żeby uniknąć właśnie sytuacji gdzie to napisze wypracowanie po czym ono mi zniknie, zawsze piszę w wordzie po czym wklejam tutaj i gotowe
P
Paula~
Gość
Impreza za imprezą na forum :-)
A tak nawiasem, to coś dzieje się z BB dzisiaj, bo mi się strasznie zwiesza
A tak nawiasem, to coś dzieje się z BB dzisiaj, bo mi się strasznie zwiesza
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
laptop mi padł D go zawiózł do serwisu, ale mówi że czarno to widzi
ehhh...
Za to mamy kolejnego jubilata!
Sto Latek Radochy Zdrówka i wszystkiego NAJ Mariuszku!!!!
Rozia może jajka faszerowane? np z sosem chrzanowym, pieczarkowym? albo ruloniki wędliny z sosem np chrzanowym
Marysia suwaczki pierwsza klasa:-)
a z Anetki niezła agentka
laptop mi padł D go zawiózł do serwisu, ale mówi że czarno to widzi
ehhh...
Za to mamy kolejnego jubilata!
Sto Latek Radochy Zdrówka i wszystkiego NAJ Mariuszku!!!!
Rozia może jajka faszerowane? np z sosem chrzanowym, pieczarkowym? albo ruloniki wędliny z sosem np chrzanowym
Marysia suwaczki pierwsza klasa:-)
a z Anetki niezła agentka
P
Paula~
Gość
Rozia ja już nie będę chyba powtarzała moich wizji kulinarnych z FB, co? ;-)
Truskafffka no masz Ci los pewnie za dużo siedziałaś przy lapku i się zbuntował :-)
Truskafffka no masz Ci los pewnie za dużo siedziałaś przy lapku i się zbuntował :-)
katrina115
Potrójna Mama
reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
WITAM MOJE DROGIE
Blaneczko i Mariuszku wszystkiego naj naj z okazji Waszych urodzinek, zdrowka, szczescia i usmiechu na twarzyczkach ;-)
Joasiuuuu gratulujemy z calych dwoch serduszek daj znac jak po cc, sama mnie to czeka wiec jestem ciekawa
Katy ja tu kiedys jako staraczka zagladalam, a pozniej zrobilam dluzsza przerwe, teraz wrocilam z Synusiem, ale witaj
Blaneczko i Mariuszku wszystkiego naj naj z okazji Waszych urodzinek, zdrowka, szczescia i usmiechu na twarzyczkach ;-)
Joasiuuuu gratulujemy z calych dwoch serduszek daj znac jak po cc, sama mnie to czeka wiec jestem ciekawa
Katy ja tu kiedys jako staraczka zagladalam, a pozniej zrobilam dluzsza przerwe, teraz wrocilam z Synusiem, ale witaj
Podziel się: