reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mariuszku 1oo Latek, dużo uśmiechu na buźce i zdrówka!!!! :*
tort na chrzest.jpg

A ja się witam i o zdrówko Babulce pytam ;-)

Załączniki

• tort na chrzest.jpg
    tort na chrzest.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Roza spokojnie, oddychaj głęboko ;-)
Jeżeli mogę coś doradzić, to ja żeby uniknąć właśnie sytuacji gdzie to napisze wypracowanie po czym ono mi zniknie, zawsze piszę w wordzie po czym wklejam tutaj i gotowe :-p

Dziewczynki macie jakieś pomysły na jakieś przekąski na te urodziny? Bo mam obiad, sałatki, jakieś wędliny i zastanawiam się nad jakimiś przekaskami jeszcze...

hejka

laptop mi padł :( D go zawiózł do serwisu, ale mówi że czarno to widzi :(
ehhh...

Za to mamy kolejnego jubilata!
Sto Latek Radochy Zdrówka i wszystkiego NAJ Mariuszku!!!!

Rozia może jajka faszerowane? np z sosem chrzanowym, pieczarkowym? albo ruloniki wędliny z sosem np chrzanowym
Marysia suwaczki pierwsza klasa:-)
a z Anetki niezła agentka :p

Rozia ja już nie będę chyba powtarzała moich wizji kulinarnych z FB, co? ;-)

Truskafffka no masz Ci los :huh: pewnie za dużo siedziałaś przy lapku i się zbuntował :-)

reklama
WITAM MOJE DROGIE :)
Blaneczko i Mariuszku wszystkiego naj naj z okazji Waszych urodzinek, zdrowka, szczescia i usmiechu na twarzyczkach ;-)
Joasiuuuu gratulujemy z calych dwoch serduszek :D daj znac jak po cc, sama mnie to czeka wiec jestem ciekawa :)
Katy ja tu kiedys jako staraczka zagladalam, a pozniej zrobilam dluzsza przerwe, teraz wrocilam z Synusiem, ale witaj :)

Do góry