reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No lozko juz doszlo i m montuje :-) natomiast Darus postanowil dzis zostac na noc u babci wiec jutro dopiero bedzie mial niespodzianke :happy2:
ROZA - dziekuje czuje sie calkiem dobrze - odpukac, a wizyty zalatwilam dzis - jedna u swojego prywatnego ktory prowdzil obie moje ciaze na 7.02, a druga na NFZ coby zaoszczedzic na badaniach - a co choc tyle za to ze sie skladki placi :-) i ta wizyta na 20.02 takze za tydzien mam nadzieje wyjde spokojniejsza od mojego gina :happy2:

a lozko moje drogie jest takie w orginale bo nasze poki co w rozsypce :-)
2Q==

Ostatnia edycja:
reklama
LiLuu u mnie w sumie nic ciekawego :-p Jutro jadę do Puzla, a dzisiaj się lenię z lapkiem i przed TV :-D Właśnie ciupię jakieś powtórki "Na dobre i na złe" i czekam na "Jutro idziemy do kina" :-)
A Wy jak spędzacie wieczorek? :blink:

Hej Dziewczynki:)bardzo,ale to bardzo dziekuje Wam Wszystkim za piekne zyczenia urodzinowe:*Bylo mi bardzo milo:)...a my zesmy Malego odwiezli dzis na 10:00 do zlobka i pojechalismy z M zjesc sniadanie w takiej kafejce nad Menem u nas w sloncu;)...potem zesmy poszli do Wlocha na ciach i kawe na dworze,a potem zesmy szukali tuniki dla mnie na wieczor...taka mala czarna...a o 18:00 poszlismy do restauracji polskiej z tesciowa,tesciem i przyjaciolmi,oraz z dzieciakami i wrocilismy okolo 23:00 do domu;)...Bylo bardzo milo...jedzenie superasne i muzyka tez...polskie klimaty...nie ma to tamto...i tak spedzilidmy moje 30-ste urodzinki;)...po raz poerwszy od roku i 3 miesiecy bylismy przez 6 godzin bez dziecka...tylko we dwoje...polecam kazdej z Was:)...Dodaje skrzydel,relaksuje...oplaca sie:)...Milego Weekendu:*

reklama
Witam..nie zapomnialam o was. Tylko brak czasu..mala jest cudowna.wszyscy sie w niej zakochali..
Co do porodu- m zawiozl mnie nad ranem w piatek z bolami. przy badaniach na izbie bole znikly a rozwarcie zatrzymalo sie na 2cm.I Tak przechodzilam pol snie Po korytarzach zeby sie cos sqcselo..co godz mobile mi ktg I za kazdym razed cos byl. nie Tak z tetnem..ok 18lekarz robil usg I mowil cos o lozysku.podlaczyli.kroplowke zeby przyspieszyc porod I ocenic czemu lozko przestaje.dzialac.pol godz pod kroplowke czeste skorcze I tetno coraz czesciej spadalo.I panika lekarz powiedzial ze niej szybko zrobic cc bo mala sie dusi.reszta w biegu tel.papiery.z sali na sale.znieczulenie.I pochwili wyciagneli mala.okazalo sie ze miala na pepowinie zacisniety wezel prawdziwy..ale trafilam na super lekarza ktory w pore zareagowal.to Tak w skrocie ..sorry ze Tak chaotycznie ale pisze z tel I mala przy piersi..Milego dnia..

Do góry