reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Madziulek hej ho ;-)
A masz jakieś przeciwwskazania do SN? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć czy pisałaś :sorry2: Czy to ma związek ze Stasiem i tą miejmy nadzieję nieprawdziwą informacją?

Ja pierdziu, oszaleję z moim psem... już tak ładnie załatwiał się na polu, a teraz OK- załatwia się również, ale w międzyczasie w domu też zdąży nasikać :oo2: a wychodzę z nim co 3 godziny na spacer... Chyba muszę rozważyć jakieś nagrody za siuranie na zewnątrz :-D

A tak w ogóle to ja się grzecznie pytam gdzie się wszystkie podziały do jasnej ciasnej?? !! :wściekła/y:

reklama
Hello ;-)
U mnie totalna odwilż, halny pozbierał prawie cały śnieg i jest aż + 7 st. C :szok:

Madziulek a rzeczywiście pisałaś :tak: oj ta moja skleroza :sorry2: Faktycznie, nie ma co ryzykować :no:

Buziaki dla wszystkich nawet tych nie zaglądających tutaj! ;-) :*

MARIUSZKU - spoznione zyczonka ale nie dlatego ze e-ciocia zapomniala tylko bb tak wczoraj dzialalo ze nie wysylalo mi postow wrrrr

A my dzis czekamy na lozko pietrowe dla dzieciakow :)

Oczywiscie - uciekam teraz po synusia :) i na zakupy obiadowe :-) mloda znow bedzie plakac w nieboglosy ze mamusia znika z pola widzenia, a jak juz wracamy to pierwsze co wysciskuje brata a potem dopiero mama :happy2:

Wczoraj caly czas mni:-) e wywalalo:wściekła/y:

A chcialam zlozyc gratulacje: Joasia super ! Duza corunia:-D

Sylwia, Rozia dla waszych skarbow tez najlepsze spoznione troche zyczenia od cioci Agnieszki:-) ale czas zlecial ho ho juz rok:-D

Marysia a ty jak tam? Samopoczucie chyba nienajgorzej:-) kiedy wizyta?
Dobrze ze Anecia juz ma czyste oskrzela.

Liluu kciuki za badania meza:-)

Truskafcia jak mnie nie wywali z bb to czasu nie mam heh ale jestem, jestem:-)
Rozia spokojnej drogi

My dzis bylismy w poradni preluksacyjnej i bioderka sa w porzadku:-)

reklama
Do góry