reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mi akurat nie podobają się wózki gdzie gondole i spacerówke masz razem, nie wiem jakos dziwna jestem :zawstydzona/y:
u mnie musi byc osobno gondolka i reszta.. jakies dziwne upodobania mam:-p
Ale to ma sie Tobie podobac a nie innym :)

reklama
Aschlee - witaj! Wiesz ja wózek dla Kubusia kupiłam w czerwcu (2 lata temu), a od lipca zaczęliśmy staranka o małego. Ale to była okazja i po prostu skorzystałam, a wózek, nie zając - poczekał.

No ja wlasnie tez tak sobie mysle ze jak jest okazja to warto skorzystac i takim oto sposobem mam juz mebelki do pokoiku dzieciecego;-):-D

Witam w piękny słoneczny dzień :cool2::-)

Madziulek
właśnie miałam prosić o linki, ale widzę że mnie wyprzedziłyście :-)
Wózek super i mi podoba się najbardziej właśnie ten beżowy :tak: przede wszystkim jest przyszłościowy ;-) Łóżeczko też jak najbardziej w moim guście :-) Widzę, że mamy podobne upodobania :cool2:

Aschle witam i zapraszam do konwersacji :-)
Może napisz coś więcej o sobie :blink:

Miłego Dzionka Babulce :*

Mam 27 lat mam 3,5 letnia corke mieszkam w Niemczech.Studiuje ale obecnie mam przerwe. Chwilowo czekam na @ opoznienie od 29.12.2012r

witam w deszczowy dzien..

wlasnie wrocilam z zakupow..bo w lodowce bylo tylko swiatlo:p:p
zaraz po dziewczyny do szkoly i zgine w papierach:-) bo renament robie:-(

Madziulek- pozniej posprawdzam wozki..bo ten fajnie wyglada..a ja mam slabosc do czarnego stelaza no i czarnego wozka..jakies zboczenie:p

Paula-a u mnie deszcz ;-) mi tez podobaja sie bezowo- czarne..:-)

a mi jeszcze zostalo z 3 tyg:p:p do konca..:-):-)

Witam dziś i ja ;-)
Niech ten czas leci bo ja chce juz jutrooo :D
Paula, wlasnie jak napisalas, myslenie przyszlosciowe :D
Asiu mnie tez sie czarny podoba, ale latem to moje dziecko sie tam ugotuje :x

reklama
Dzień dobry :-)

W końcu odzyskałam mój komputerek :-)

Ostatnio mnie nie było, bo miałam doła i jakos tak nie po drodze mi było z bb... Tzn. czytałam, ale się nie udzielałam...

Postaram sie teraz bywać więcej:-)

Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

Miłego wieczoru :-)

PS. Roza wrzuć jakieś zdjęcie małej Gwiazdy :-)

Do góry