reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mi akurat nie podobają się wózki gdzie gondole i spacerówke masz razem, nie wiem jakos dziwna jestem :zawstydzona/y:
u mnie musi byc osobno gondolka i reszta.. jakies dziwne upodobania mam:-p
Ale to ma sie Tobie podobac a nie innym :)

reklama
Aschlee - witaj! Wiesz ja wózek dla Kubusia kupiłam w czerwcu (2 lata temu), a od lipca zaczęliśmy staranka o małego. Ale to była okazja i po prostu skorzystałam, a wózek, nie zając - poczekał.

No ja wlasnie tez tak sobie mysle ze jak jest okazja to warto skorzystac i takim oto sposobem mam juz mebelki do pokoiku dzieciecego;-):-D

Witam w piękny słoneczny dzień :cool2::-)

Madziulek
właśnie miałam prosić o linki, ale widzę że mnie wyprzedziłyście :-)
Wózek super i mi podoba się najbardziej właśnie ten beżowy :tak: przede wszystkim jest przyszłościowy ;-) Łóżeczko też jak najbardziej w moim guście :-) Widzę, że mamy podobne upodobania :cool2:

Aschle witam i zapraszam do konwersacji :-)
Może napisz coś więcej o sobie :blink:

Miłego Dzionka Babulce :*

Mam 27 lat mam 3,5 letnia corke mieszkam w Niemczech.Studiuje ale obecnie mam przerwe. Chwilowo czekam na @ opoznienie od 29.12.2012r

witam w deszczowy dzien..

wlasnie wrocilam z zakupow..bo w lodowce bylo tylko swiatlo:p:p
zaraz po dziewczyny do szkoly i zgine w papierach:-) bo renament robie:-(

Madziulek- pozniej posprawdzam wozki..bo ten fajnie wyglada..a ja mam slabosc do czarnego stelaza no i czarnego wozka..jakies zboczenie:p

Paula-a u mnie deszcz ;-) mi tez podobaja sie bezowo- czarne..:-)

a mi jeszcze zostalo z 3 tyg:p:p do konca..:-):-)

Witam dziś i ja ;-)
Niech ten czas leci bo ja chce juz jutrooo :D
Paula, wlasnie jak napisalas, myslenie przyszlosciowe :D
Asiu mnie tez sie czarny podoba, ale latem to moje dziecko sie tam ugotuje :x

reklama
Dzień dobry :-)

W końcu odzyskałam mój komputerek :-)

Ostatnio mnie nie było, bo miałam doła i jakos tak nie po drodze mi było z bb... Tzn. czytałam, ale się nie udzielałam...

Postaram sie teraz bywać więcej:-)

Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

Miłego wieczoru :-)

PS. Roza wrzuć jakieś zdjęcie małej Gwiazdy :-)

Do góry